Vineri, 9 decembrie 2016, de la ora 20:00, spectacolul Kings On Ice revine în România, pentru o nouă reprezentaţie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Spectacolul îi va avea în distribuţie pe Evgheni Plushenko alături de alţi patinatori celebri, care vor fi acompaniaţi de muzica orchestrei Vienna Strauss Orchestra şi a lui Edvin Marton, redată din vioara Stradivarius. 

O altă reprezentaţie a spectacolului emblemă al elitei patinajului mondial are loc pe 16 noiembrie 2016, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Kings On Ice revine în Cluj-Napoca cu o serie de patinatori celebri, câştigători de competiţii naţionale şi internaţionale. Kings On Ice îi va avea în prim-plan pe patinatorul rus Evgeni Plushenko, multiplu campion european, mondial şi olimpic, şi pe violonistul Edvin Marton. În cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă din 2014, patinatorul rus a fost desemnat ca unicul reprezentant al Rusiei în probele masculine de patinaj artistic. În 2008, Evgeni Plushenko şi Edvin Marton au câştigat concursul Eurovision, alături de cântăreţul rus Dima Bilan.

Piesele de pe „Rock Symphony”, cel mai recent material al violonistului, împreună cu alte melodii precum „Bohemian Rapsody”, „Nothing Else Matters” şi „Vivaldi Storm”, îi vor acompania pe maestrul Plushenko şi pe ceilalţi patinatori.

Evgeni Plushenko, va fi însoţit de alţi patinatori celebri, printre aceştia îi amintim pe Brian Joubert, campionul mondial din 2007, pe Tomas Verner, campionul mondial din 2008, pe Stephane Lambiel, dublu campion mondial şi pe Adelina Sotnikova, prima campioană olimpică din istoria patinajului artistic feminin din Rusia.

Bilete Kings On Ice la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Biletele la spectacolul Kings On Ice de pe 9 decembrie 2016, de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pot fi achiziţionate din reţeua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ întreg
Categoria VIP LOJA 495 lei cumpără bilete
Categoria VIP + Catering 455 lei cumpără bilete
Categoria VIP ICE 425 lei cumpără bilete
Categoria I 325 lei cumpără bilete
Categoria II 225 lei cumpără bilete
Categoria III 165 lei cumpără bilete
Categoria IV 110 lei  SOLD OUT

Spectacolul Kings on Ice de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca este organizat de Quantum Media.