UPDATE: Din motive independente de organizatori sau de artiştii care susţin spectacolul „Kings on Ice”, show-ul care trebuia să aibă loc pe 16 noiembrie 2016 la Sala Polivalentă din Bucureşti a fost reprogramat pentru 8 aprilie 2017. Motivele amânării sunt de natură tehnică şi logistică. Biletele achiziţionate îşi păstrează valabilitatea pentru noua dată a spectacolului.

Elita patinajului artistic reunită sub numele de „Kings on Ice” va susţine un nou spectacol la Bucureşti, pe 16 noiembrie 2016, la Sala Polivalentă. O altă reprezentaţie a show-ului, care va aduce cele mai frumoase momente ale Olimpiadelor pe gheaţă, va avea loc pe 9 decembrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Momentele de patinaj vor fi acompaniate de muzica de poveste a lui Edvin Marton, cu a sa vioară Stradivarius.

După 5 ediţii Kings on Ice la Bucureşti, cea mai recentă fiind în 2014, spectacolul revine cu o serie de patinatori celebri, câştigători de competiţii naţionale şi internaţionale.

„Regii pe gheaţă” care au fost deja confirmaţi sunt: Evgeni Plushenko, unul dintre cei mai cunoscuţi pationatori din istorie, Adelina Sotnikova, prima campioană olimpică din istoria patinajului artistic feminin din Rusia, Brian Joubert, campion mondial în 2007, Tomáš Verner, medaliat cu aur la Campionatul European din 2008. Noi patinatori urmează să întregească componenţa galei Kings on Ice.

Tradiţia continuă, iar sportul şi muzica îi uneşte din nou pe cei doi titani, Evgeni Plushenko şi Edvin Marton, care au câştigat concursul Eurovision din 2008, alături de cântăreţul rus Dima Bilan. Piesele de pe „Rock Symphony”, cel mai recent material al violonistului, împreună cu alte melodii precum „Nothing Else Matters”, „Bohemian Rapsody” sau „Vivaldi Storm”, îi vor acompania pe maestrul Plushenko şi pe ceilalţi patinatori.

Considerat cel mai impresionant spectacol de patinaj artistic din lume, Kings on Ice impresionează la fiecare apariţie prin execuţiile acrobatice spectaculoase şi prin graţia secvenţelor de balet, redate pe muzică.

Bilete Kings on Ice la Sala Polivalentă din Bucureşti

Biletele la spectacolul „Kings on Ice”, de pe 16 noiembrie 2016, de la Sala Polivalentă din Bucureşti pot fi cumpărate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de perioada de achiziţionare şi de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ întreg
Categoria VIP LOJA 495 lei cumpără bilete
Categoria VIP 455 lei  cumpără bilete
Categoria VIP ICE 425 lei  cumpără bilete
Categoria I 355 lei  cumpără bilete
Categoria II 265 lei  cumpără bilete
Categoria III 175 lei  cumpără bilete
Categoria IV 125 lei  cumpără bilete

Spectacolul „Kings on Ice” de la Sala Polivalentă din Bucureşti este organizat de Quantum Media.