Jason Derulo, Rita Ora, Years & Years şi Ella Eyre sunt noile confirmări de la festivalul NEVERSEA 2017, ce are loc în perioada 7-9 iulie, pe plaja NEVERSEA din Constanţa. Peste 20.000 de abonamente s-au vândut în mai puţin de o lună şi doar până miercuri, 31 mai 2017, mai pot fi achiziţionate abonamente la preţul special de 225 de lei plus taxe.

Jason Derulo vine pentru prima dată în România la festivalul NEVERSEA. Artistul cu 11 single-uri de platină, care s-au vândut în peste 50 de milioane de exemplare, este cunoscut pentru piese ca „Watcha Say”, „Talk Dirty”, „Want to want me”, „Wiggle Wiggle”, dar li cea mai nouă piesă „Swalla”. La doar 27 de ani, artistul american a colaborat şi a compus melodii pentru artişti ca Puff Diddy, Sean Kingston, Lil Wayne, Kelly Rowland, Nicky Minaj, Snoop Dog, 2 Chainz, Hardwell şi mulţi alţii.

https://www.youtube.com/watch?v=64Vitg0v77E

Rita Ora vine şi ea pentru prima dată în România. Primul ei album, „Ora” (2012), a ajuns în scurt timp numărul 1 în Marea Britanie. Materialul conţine melodiile „RIP” feat. Tinie Tempah, dar şi „How we do party”. Cunoscută pentru nonconformismul său, artista britanică este şi actriţă, şi a avut roluri în filmele Fast and Furious 6 şi Fifty Shades of Grey.

Trupa britanică pop Years & Years revine în România, după show-ul de la festivalul Summer Well de anul trecut, şi urcă pe scena principală a festivalului NEVERSEA. Ella Eyre este deja cunoscută fanilor din România după show-ul de anul trecut, la cea de-a doua ediţie a festivalului UNTOLD.

Afişul actual al festivalului NEVERSEA 2017

Dua Lipa, Tiësto, Fatboy Slim, Afrojack, dar şi unii dintre cei ma buni artişti ai genurilor techno house şi deep house, printre care, Nina Kraviz, Sven Väth şi Sasha se se numără printre confirmările de la prima ediţie a festivalului NEVERSEA.

Abonamente NEVERSEA Festival 2017

Abonamentele pentru festivalul NEVERSEA pot fi achiziţionate la preţul de 225 de lei plus taxe din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, până miercuri, 31 mai 2017. După această dată preţul va creşte.

Categorie Preţ presale
Abonament general 243 lei  cumpără
Abonament VIP 648 lei  cumpără

Festivalul NEVERSEA este cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD.