J Balvin, Nicky Jam şi Ozuna sunt primii artişti confirmaţi pentru cea de-a doua ediţie a festivalului „El Carrusel”, ce va avea loc între 27 şi 30 iunie 2019, la Romexpo din Bucureşti. Primele abonamente au fost puse deja în vânzare în reţelele Eventim şi Entertix/MyTicket şi online pe www.eventim.ro şi www.entertix.ro, la preţuri promoţionale.

După succesul înregistrat, anul trecut, la prima ediţie „El Carrusel Festival”, cu Maluma şi Luis Fonsi, organizatorii festivalului pregătesc o nouă ediţie cu alte nume ale muzicii internaţionale, dar şi un parc de distractii, zone de foodcourt şi relaxare.

J Balvin este un artist columbian de reggaeton, ce a devenit cunoscut cu celebra piesă „Tranquila”. În prezent, este unul dintre cei mai bine vânduţi artişti peste hotare din America Latină. În 2015, a intrat în Cartea Recordurilor, pentru cea mai mare perioadă de No. 1, în top Billboard Hot Latin Songs, cu piesa „Ginza”. Totodată, a fost şi primul artist de muzică latino care a obţinut discul de diamant, pentru vânzări record cu piesele „6 AM” şi „Ay Vamos”.

În 2017, J Balvin a dat lovitura cu piesa „Mi gente” feat. Willy William, care a atins, într-un timp foarte scurt, 1 miliard de vizualizări, dar şi cu remixul cântat chiar de Beyonce. La un an mai târziu, a colaborat cu Nicky Jam, pentru single-ul „X”, dar şi cu Jeon şi Anita – „Machika”.

Nicky Jam este unul dintre cei mai de referinţă artişti de muzică raggaeton ai lumii, având colaborari cu artişti precum Daddy Yankee, Enrique Iglesias, J Balvin, Bad Bunny, Steve Aoki şi Ozuna. De asemenea, artistul a câştigat premiul Grammy în 2015, pentru cea mai bună performanţă urbană. În 2018, a fost invitat să cânte la Cupa Mondială de Fotbal, alături de megastarul de la Hollywood, Will Smith.

Ozuna este un cantautor de muzică raggaeton, cunoscut, cel mai mult, publicului român, pentru hit-ul „Taki Taki”, single care este No. 1 pe radiourile din România şi are peste 1 miliard de vizualizari pe Youtube. Lansat la sfârşit de 2018, a debutat ca No. 1, în clasamentul Hot Latin Song, unde şi-a menţinut poziţia timp de 3 săptămâni, iar, în prezent, se află pe primele locuri în top Billboard.

Bilete „El Carrusel Festival” 2019 la Romexpo din Bucureşti

Abonamentele pentru cele 4 zile ale festivalului „El Carrusel”, ce va avea loc între 27 şi 30 iunie 2019, la Romexpo din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţelele Eventim şi Entertix/MyTicket şi online pe www.eventim.ro şi www.entertix.ro, la două categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Primele abonamente pot fi achiziţionate la preţ promoţional, în cadrul campaniei Early Bird.

Categorie Preţ Early Bird Preţ
Acces Geneal 330 lei 380 lei bilete
Golden Circle 430 lei 480 lei bilete
VIP Ticket - 720 lei bilete

„El Carrusel Festival” este prezentat de Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.