Iyeoka Okoawo, artista americană de origine nigeriană, revine în România pentru o nouă serie de concerte, pe 12 şi 13 aprilie 2014, în Bucureşti şi în Constanţa.

Iyeoka se reîntoarce în România la doar jumătate de an după concertele din Bucureşti şi Cluj-Napoca, în Capitală pe 12 aprilie, la Hard Rock Cafe, şi în Constanţa, pe 13 aprilie, la Clubul Doors, însoţită de o trupă pe măsură şi cu promisiunea unui concert cu totul special.

Iyeoka, o poveste de viaţă ce merită spusă

Crescută în America de părinţi nigerieni, Iyeoka are în spate o poveste de viaţă foarte interesantă: prima meserie practicată a fost cea de farmacistă, însă marea schimbare din viaţa sa a venit atunci când avionul cu care călătorea a fost lovit de un fulger, intrând în picaj şi punându-i viaţa în pericol. Acest moment a ajutat-o să realizeze că ar trebui să se implice în lucrurile pe care le consideră cu adevărat important, astfel ajungând să îşi dedice viaţa muzicii şi poeziei. Chiar dacă acest incident a fost unul traumatizant, a fost, totodată, şi momentul în care artista Iyeoka a luat naştere.

Pe lângă activitatea sa muzicală ce cuprinde 3 materiale discografice şi concerte în întreaga lume, Iyeoka a încercat să ia parte în cât mai mult în acţiunile caritabile ce au loc în Nigeria, ţara sa de origine, fiind în acelaşi timp şi membru Ted Fellow Global încă din 2010, câştigătoare a locului 2 la campionatului Individual World Poetry Slam din 2009 şi purtător de cuvânt al Fundaţiei Amenawon.

Fără îndoială, întreaga experienţă pe care artista a acumulat-o în ultimii ani au făcut din muzica şi poezia sa opere de artă, dar şi pilde pentru toţi oamenii ce îi ascultă creaţiile.

Bilete concerte Iyeoka la Bucureşti şi Constanţa

Biletele cu loc la masă pentru ambele concerte (300 la Hard Rock Café şi doar 50 la Club Doors) sunt disponibile doar pe www.iabilet.ro, iar biletele fără loc (300 la Hard Rock Café şi 300 la Club Doors) sunt disponibile  pe www.iabilet.ro, dar şi în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Categorie Bucureşti Constanţa
Loc la masă (presale) 80 lei 60 lei
Fără loc la masă (presale) 60 lei 40 lei
Loc la masă (în ziua concertului) 90 lei 60 lei
Fără loc la masă (în ziua concertului) 70 lei 50 lei
Eventim cumpără bilete cumpără bilete
Iabilet.ro cumpără bilete cumpără bilete

Cele două concerte cu Iyeoka la Bucureşti şi Constanţa sunt organizate de către BestMusic Live Concerts şi Gala PR.