Iyeoka - Concerte Iyeoka - iConcert.ro

Home » Iyeoka

Iyeoka

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Iyeoka

POZE: Iyeoka la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Iyeoka Okoawo, artista americană de origine nigeriană, a revenit în concert la Bucureşti, de data aceasta pe scena clubului Hard Rock Cafe, pe 12 aprilie 2014. În deschidere au concertat Les Elephants Bizarres. Vezi galeria foto de la concert!  

Concertele lunii aprilie 2014

În aprilie scenele din România vor găzdui o mulţime de evenimente variate: de la rock la pop, de la electro la hip hop sau dance, distracţia va fi la putere.  

Concert Iyeoka în Club Doors din Constanţa

Duminică, 13 aprilie 2014, începând cu ora 21:30, Iyeoka va susţine un concert în Club Doors din Constanţa. Sâmbătă, 12 aprilie 2014, artista va susţine un concert la Bucureşti, în Hard Rock Cafe.  
13 Apr 2014     ,

Concert Iyeoka în Hard Rock Cafe din Bucureşti (CONCURS)

Sâmbătă, 12 aprilie 2014, începând cu ora 21:30, artista americană de origine nigeriană Iyeoka va susţine un concert în Hard Rock Cafe din Bucureşti. Show-ul va fi deschis de Les Elephants Bizarres. Duminică, 13 aprilie 2014, Iyeoka va susţine un concert la Constanţa.  
12 Apr 2014     ,

Iyeoka revine cu două concerte în România, la Bucureşti şi Constanţa

Iyeoka Okoawo, artista americană de origine nigeriană, revine în România pentru o nouă serie de concerte, pe 12 şi 13 aprilie 2014, în Bucureşti şi în Constanţa.  

RECENZIE: Iyeoka – entuziasm, energie şi ritm pe scena din The Silver Church (POZE)

La prima ei vizită în România, Iyeoka a lăsat publicului prezent în clubul The Silver Church din Bucureşti în seara de 5 noiembrie 2013,  amintirea unui show energic, încărcat de entuziasm şi cu un ritm inconfundabil. Artista a fost acompaniată pe scenă de membrii band-ului The Rock by the... 

POZE: Iyeoka în The Silver Church din Bucureşti

Iyeoka a concertat în premieră în România, pe 5 noiembrie 2013, în The Silver Church din Bucureşti. Concertul a fost deschis de către trupa autohtonă Antarctica. Iyeoka va mai susţine două concerte la Cluj-Napoca, pe 7 noiembrie 2013. Vezi galeria foto de la concert!  

Concerte Iyeoka la Teatrul Naţional şi Diesel Club din Cluj-Napoca

Joi, 7 noiembrie 2013, Iyeoka va susţine două concerte la Teatrul Naţional şi Diesel Club, ambele din Cluj-Napoca.  

Concertele lunii noiembrie 2013

Noiembrie parcă a venit mult prea repede anul acesta, dar asta pentru că are traista încărcată de concerte şi petreceri. Un lucru ce nu poate decât să îi bucure pe iubitorii de evenimente muzicale, fie că ascultă pop, rock, jazz, muzică clasică sau electronică.  

Concert Iyeoka în The Silver Church din Bucureşti

Marţi, 5 noiembrie 2013, începând cu ora 21:00, Iyeoka va susţine în premieră un concert în The Silver Church din Bucureşti.  
5 Nov 2013     ,


Social Media

iConcert.ro