Membrii trupei Iris vor avea onoarea de a urca pe aceeaşi scenă cu legendarul Alice Cooper, greii rock-ului românesc urmând să deschide concertul de la Arenele Romane al americanului. Cristi Minculescu şi colegii săi vor urca pe scena din Parcul Carol la ora 19:30.

Citeşte mai multe detalii despre concertul Alice Cooper de la Bucureşti!

Una dintre cele mai îndrăgite trupe din România, Iris are o istorie uimitoare de peste 34 de ani. O poveste de succes presărată cu albume extraordinare, o multitudine de discuri de aur şi platină, peste 5000 de concerte şi milioane de fani.

Trupa Iris nu se va afla pe 14 iunie 2011 la prima experienţă de acest gen. Membrii trupei au mai cântat în deschiderea altor trupe mari, precum Nazareth (1993), The Rolling Stones (2007) , Whitesnake şi Def Leppard (2008) şi AC/DC (2010).

Show-ul lui Alice Cooper la Bucureşti se anunţă a fi unul incendiar, încărcat de artificii demne de filmele horror, dar din care nu vor lipsi nici clasica ghilotină şi şarpele boa încolăcit în jurul gâtului.

Bilete Alice Cooper

Preţul biletelor pentru concertul Alice Cooper variază în funcţie de perioada de cumpărare. Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Cumpara bilet

– Golden Ring – 160 lei
– Tribuna (cu loc) – 140 lei
– Regular – 120 lei

Fanii artistului pot să îşi achiziţioneze şi pachete VIP. Acestea includ printre altele o întâlnire cu Alice Cooper, o fotografie cu artistul, autograf din partea acestuia, tricouri şi posibilitatea de urca pe scenă în timpul show-ului şi multe alte privilegii. Preţul acestora este de 420 $ şi sunt disponibile pe www.alicecoopervip.com. Pachetele VIP nu includ însă biletele de acces la concert.

Porţile de la Arenele Romane se vor dechide pe 14 iunie 2011 la ora 18:30, începând de la ora 19:30, timp de 3 ore fanii rock-ului adevărat se vor bucura de un show de zile mari. Concertul rockerului american face parte din turneul No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns!” şi este organizat de Events.