Legenda rockului Alice Cooper va concerta la Bucureşti, la Arenele Romane pe 14 iunie 2011. Concertul Alice Cooper face parte din turneul „No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns!„. În deschidere vor concerta Iris.

Show-ul din 2011 a lui Alice Cooper este încărcat de artificii demne de filmele horror, include clasica ghilotină şi şarpele boa încolăcit în jurul gâtului. Setlist-ul va trece prin greatest-hiturile care l-au făcut faimos pe veteranul Alice Cooper, la care se adaugă şi piese mai noi.

Cu aproape 50 de ani de carieră muzicală, Alice Cooper este de departe unul dintre cei mai faimoşi rockeri ai tuturor timpurilor. Artistul are peste 50 de milioane de albume vândute la nivel mondial şi este recunoscut ca fiind regele shock-rockului.

Bilete Alice Cooper

Preţul biletelor pentru concertul Alice Cooper variază în funcţie de perioada de cumpărare. Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Cumpara bilet

– Golden Ring – 160 lei
– Tribuna (cu loc) – 140 lei
– Regular – 120 lei

Fanii artistului pot să îşi achiziţioneze şi pachete VIP. Acestea includ printre altele o întâlnire cu Alice Cooper, o fotografie cu artistul, autograf din partea acestuia, tricouri şi posibilitatea de urca pe scenă în timpul show-ului şi multe alte privilegii. Preţul acestora este de 420 $ şi sunt disponibile pe www.alicecoopervip.com. Pachetele VIP nu includ însă biletele de acces la concert.