Acest eveniment a avut loc in data de 14 Jun 2011.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 14 iunie 2011, Alice Cooper va concerta la Arenele Romane de Bucureşti în cadrul turneului „No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns!„. Concertul este organizat de Events şi prezentat de Jack Daniel’s Studio No. 7.

Accesul în Arenele Romane este permis începand cu ora 18:30, iar în deschidere, de la ora 19:30, va concerta Iris.

Iris deschide concertul Alice Cooper de la Bucureşti!

Legenda rockului revine în România pentru un nou super eveniment. Considerat inventatorul „rock teatral”, Alice Cooper şi-a început cariera muzicală la mijocul anilor ’60. Născut în Detroit, Michigan, pe numele său adevărat Vincent Damon Furnier şi-a dorit din timpul liceului să cânte. Primele apariţii le-a avut alături de The Earwings, mai apoi cu Nazz, ca într-un final trupa să îşi schimbe numele în Alice Cooper. Alături de colegii săi de trupă, pe atunci tânărul rocker a lansat 7 albume ce au fost extrem de bine primite de public.

http://www.youtube.com/watch?v=mm1riAYeaTo&hd=1

În 1975, Alice Cooper porneşte la drum însoţit de o nouă echipă: Dick Wagner (chitară şi voce), Steve „Deacon” Hunter (chitară), Prakash John (chitară bass), Penth „Whitey” Glan (baterie) şi Josef Chirowski (clape). Albumul său de debut, „Welcome to My Nightmare” este rapid recompensat cu discuri de platină şi aur. Acesta este începutul unei legende.

Urmează „Alice Cooper Goes To Hell„, „Lace And Whiskey” şi „Dada” toate fiind extrem de apreciate de fani şi critici. Iar în 1988, alături de Jon Bon Jovi, Richie Sambora, Joe Perry, Tom Hamilton şi Joey Kramer reînregistrează „School’s Out”. Piesă ce a rămas până astazi ca fiind una dintre cele mai iubite ale artistului.

1988 a fost un an extrem de productiv pentru Cooper. Este anul lansării celui mai mare hit al său, „Poison„. Piesa a fost un preambul al albumului „Trash” din 1989 ce a fost premiat cu o mulţime de discuri de platină şi aur.

Cu aproape 50 de ani de carieră muzicală, Alice Cooper este de departe unul dintre cei mai faimoşi rockeri ai tuturor timpurilor. Artistul are peste 50 de milioane de albume vândute la nivel mondial şi este recunoscut ca fiind regele shock-rockului.

Bilete Alice Cooper

Preţul biletelor pentru concertul Alice Cooper variază în funcţie de perioada de cumpărare. Biletele sunt disponibile online pe www.eventim.ro.

Cumpara bilet

Preţul unui bilet în perioada 12-16 mai 2011
– Golden Ring – 136 lei
– Tribuna (cu loc) – 119 lei
– Regular – 102 lei

Preţul unui bilet după 17 mai 2011
– Golden Ring – 160 lei
– Tribuna (cu loc) – 140 lei
– Regular – 120 lei

Fanii artistului pot să îşi achiziţioneze şi pachete VIP. Acestea includ printre altele o întâlnire cu Alice Cooper, o fotografie cu artistul, autograf din partea acestuia, tricouri şi posibilitatea de urca pe scenă în timpul show-ului şi multe alte privilegii. Preţul acestora este de 420 $ şi sunt disponibile pe alicecoopervip.com. Pachetele VIP nu includ însă biletele de acces la concert.

Concertul de la Bucureşti face parte din turneului „No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns!” al cărui setlist include atât piese de pe albumele mai noi Alice Cooper, cât şi hiturile ce l-au adus în atenţia fanilor genului.

Arenele Romane: Parcul Carol, Str. Cuţitul de Argint nr. 26, Bucureşti