UPDATE: Datorită cererii mari de bilete, a mai fost programat un concert pentru 27 septembrie 2015.

Horia Brenciu & HB Orchestra Big Band vor susţine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 26 septembrie 2015, spectacolul unic de muzică swing şi jazz „MY WAY”, adus drept omagiu lui Frank Sinatra, la 100 de ani de la naşterea artistului.

Toamna aceasta, centenarul Sinatra va fi sărbătorit în România în cadrul producţiei “MY WAY”, ce va reînvia glorioasa epocă a muzicii de swing, readucând în atenţia publicului genul care a făcut istorie în lumea filmului, a muzicii şi, fără îndoială, în inima publicului.

„MY WAY va fi un spectacol pe care vrei să-l vezi, să-l trăieşti şi să ţi-l aminteşti de… 100 de ori”, a declarat Horia Brenciu.

De-a lungul spectacolului, Horia Brenciu îşi propune să omagieze şi alţi artişti ai genului, printre care Dean Martin, Sammy Davis Jr., Bobby Darin, Fred Astaire, George Gershwin sau chiar Gică Petrescu, care, de asemenea, ar fi împlinit 100 de ani de la naştere anul acesta.

Piese ca „My way”, „Love and marriage”, „Something stupid”, „Strangers in the night” şi multe altele vor fi prezente în playlistul concertului.

„În urmă cu 3 ani se năştea fata mea cea mică, Mina, şi odată cu ea venea şi prima mea producţie de swing şi jazz de la Sala Palatului. Nu ştiu dacă cele 3 fete ale mele aşteaptă acum încă o soră sau un frate, însă ştiu cu siguranţă că cei 100 de ani de muzică meritaă omagiaţi printr-un eveniment special”, a mai spus Horia Brenciu.

Bilete Horia Brenciu – „My Way” la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Horia Brenciu & HB Orchestra Big Band din 26 septembrie 2015, la Sala Palatului din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categoria Preţ
Categoria VIP  250 lei cumpără bilete
Categoria I 190 lei cumpără bilete
Categoria II 150 lei cumpără bilete
Categoria III 100 lei cumpără bilete
Categoria IV 70 lei cumpără bilete

Concertele Horia Brenciu – „My Way” de la Sala Palatului din Bucureşti sunt organizate de HB Media Entertainment.