După regalul muzical „Vedere la Costineşti”, turneul cu acelaşi nume şi concertul „Ca pe vremuri”, Holograf pregăteşte o nouă surpriză pentru fanii din toată ţara. Trupa va susţine un concert de gală plin de emoţie şi momente magice, „Unplugged la Teatru„, pe 16 octombrie 2017, la Teatrul Naţional din Bucureşti. 

Holograf se întoarce în atenţia publicului român cu o nouă producţie, „Unplugged la Teatru”, prin care cei 5 muzicieni şi invitații lor vor pune în valoare frumusețea și simplitatea instrumentelor acustice, într-o atmosferă intimă, cu public de elită.

„Sunt ani buni de la concertul unplugged Patria şi credem că a venit momentul să ne mai întoarcem o dată la simplitatea instrumentelor acustice. Vă invităm pe 16 octombrie la Teatrul Naţional, a cărui nou renovată sală sperăm să inspire un plus de eleganţă proiectului nostru unplugged. Vor fi piese şi noi şi vechi dar, cu siguranţă, muzică frumoasă”, promit membrii Holograf.

Holograf este una dintre cele mai cunoscute şi iubite trupe pop-rock din România, care are la activ până în prezent peste 25 de albume audio şi video. În cele aproape patru decenii de activitate, Holograf a abordat diverse stiluri muzicale şi s-a reinventat constant prin diverse colaborări şi evenimente.

Printre cele mai apreciate materiale ale trupei se numără „Undeva departe” (1999), „Holografica” (2000), „Primăvara începe cu tine” (2009) şi „Love Affair” (2012), care le-au adus membrilor săi vânzări record. „Fără ea”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Ochii tăi”, „Banii vorbesc”, „Ţi-am dat un inel” şi „Undeva Departe” se numără printre cele mai cunoscute piese ale formaţiei.

De-a lungul carierei, trupa a colaborat cu nume importante din industria muzicală româneacă. Printre artiştii cu care au colaborat cei de la Holograf şi alături de care au înregistrat un real succes se numără Antonia, pentru melodia „Întoarce-te acasă”, Angela Gheorghiu, cu care au colaborat pentru albumul „Love Affair”. De asemenea, grupul a cântat live alături de diverşi cântăreţi precum: Andra, Delia şi Adrian Naidin.

Bilete Holograf – „Unplugged la Teatru”

Biletele pentru concertul Holograf – „Unplugged la Teatru”, de pe 16 octombrie 2017, de la Teatrul Naţional Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet sau online pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
Categoria VIP 490 lei
Categoria 1 350 lei
Categoria 2 200 lei