Luni, 16 octombrie 2017, de la ora 20:00, Holograf susţine concertul „Unplugged la Teatru”, pe scena Teatrului Naţional Bucureşti.

Trupa Holograf pregăteşte un nou spectacol pentru toţi fanii care i-au fost alături în cei aproximativ 40 de ani de carieră. După show-ul „Vedere de la Costineşti”, formaţia revine în atenţia publicului, de această dată cu un concert unplugged, într-o atmosferă intimă, de teatru.

„Ne-am gândit să vă oferim o alta față a muzicii noastre. Sunt ani buni de la ultimul nostru unplugged, și a venit momentul să ne mai întoarcem o dată la simplitatea instrumentelor acustice. Vă invităm pe 16 octombrie la Teatrul Național unde vor fi piese noi, piese vechi, dar, cu siguranță, muzică frumoasă”, au declarat membrii trupei Holograf.

Holograf este una dintre cele mai cunoscute şi iubite trupe pop-rock din România, lansând până în prezent peste 25 de albume audio şi video. În cele aproape patru decenii de activitate, Holograf s-a reinventat constant, atât în ceea ce priveşte stilul şi influenţele muzicale, cât şi în ceea ce priveşte. Printre cele mai apreciate materiale ale trupei se numără: „Undeva departe” (1999), „Holografica” (2000), „Primăvara începe cu tine” (2009) şi „Love Affair” (2012).

Cele mai cunoscute piese înregistrate de Holograf sunt „Fără ea”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Ochii tăi”, „Banii vorbesc”, „Ţi-am dat un inel” şi „Undeva Departe”. De-a lungul timpului, trupa a colaborat cu mai mulţ artişti importanţi din industria muzicală românească, printre care: Antonia, pentru melodia „Întoarce-te acasă”, Angela Gheorghiu, pentru albumul „Love Affair”, şi Cristi Minculescu de la Iris, pentru piesa „S-aprindem torţele”.

Formaţia merge des în turnee în ţară şi susţine concerte sold out în cele mai mari oraşe din ţară. De asemenea, nu de puţine ori, concertele Holograf din Capitală au fost găzduite la Sala Palatului şi Sala Polivalentă, unde fanii s-au strând mereu în număr mare.

Bilete Holograf – „Unplugged la Teatru”, la Teatrul Naţional Bucureşti

Biletele pentru concertul Holograf – „Unplugged la Teatru” de la Bucureşti, de pe 16 octombrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet sau online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor faţă de scenă.

Categorie Preţ
Categoria VIP 490 lei
Categoria 1 350 lei
Categoria 2 200 lei

Concertul Holograf – „Unplugged la Teatru” este organizat de Sublime România.