Pionierii power metal-ului, germanii de la Helloween vor urca pe scena de la Arenele Romane din Bucureşti pe 16 martie 2013. Evenimentul face parte din turneul „Hellish Rock Part II” şi îi va aduce la Bucureşti şi pe cei de la Gamma Ray. Trupa Helloween a mai concertat în ţara noastră şi anul trecut la ARTmania Festival 2011.

Află mai multe detalii despre concertul Helloween!

Cu o istorie de peste 28 de ani trupa Helloween este considerată unul dintre motoarele din spatele mişcării power metal europene din anii ’80. Albumele lor „Keeper of the Seven Keys Part I” şi „Keeper of the Seven Keys Part II” sunt văzute de către critici ca fiind adevărate capodopere ale genului.

De-a lungul timpului trupa a lansat 13 albume de studio şi deşi a trecut prin mai multe schimbări de componenţă a reuşit să îşi menţină o bază de fani numeroasă.

Începutul anului 2013 le va aduce fanilor trupei un nou material discografic. Albumul se numeşte „Straight Out Of Hell” şi va fi lansat pe 18 ianuarie 2013. Astfel, pe lânga piesele consacrate ale trupei, ca “Ride The Sky”, “I Want Out” sau “Future World”, cei prezenţi la concertul din Capitală vor avea şansa să asculte şi compoziţii mai noi ale trupei.

În aceeaşi seară, pe scena de la Arenele Romane va urca şi Kai Hansen, solistul trupei Helloween între 1984 şi 1988. El va fi însoţit de colegii săi din trupa Gamma Ray. În cei mai bine de 23 de ani de existenţă Gamma Ray a demonstrat că este o adevărată forţă a metal-ului german. Trupa are la activ nu mai puţin de zece albume de studio, iar la începutul anului 2013 îl vor lansa pe cel cu numărul unspezece.

Bilete Helloween şi Gamma Ray la Bucureşti

Biletele pentru concertul Helloween şi Gamma Ray de la Bucureşti sunt disponibile la următoerele categorii de preţuri, în funcţie de perioada de achiziţionare:

87 lei – primele 350 de bilete
97 lei – după epuizarea primelor 350 de bilete
110 lei – la intrare, în seara evenimentului

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. Numărul biletelor pentru acest eveniment este limitat la 1500.

Concertul Helloween şi Gamma Ray de la Arenele Romane este organizat de Promusic Events şi revista Maximum Rock (producător Nelu Brînduşan).