Giorgos Tsalikis, cunoscut drept Ricky Martin al Greciei, concertează de Ziua Îndrăgostiţilor în BOA Club din Bucureşti. Artistul spune că iubeşte România, pe care o consideră a doua ţară şi de-abia aşteaptă super petrecerea pe care o va oferi de Valentine’s Day.  În deschidere va concerta Acropolis Band.

„Eu mă simt foarte mândru, iubesc România, vin în fiecare an, este ca a doua ţară pentru mine şi familia mea, am mulţi prieteni şi sunt pregătit să îmi fac noi prieteni. Îmi place foarte mult şi limba română. Ştiu de toate şi lucruri bune şi mai puţin bune, cum ar fi înjurăturile, sunt ingenioase”, spune amuzat Giorgos.

Artistul îşi doreşte o atmosferă plină de iubire, energie şi distracţie la concertul pe care îl va susţine de Valentine’s Day: „O să fie un party cu muzică plină de energie, grecească, dar care seamănă foarte mult cu energia pe care o cunosc, a românilor. Îmi place mult şi muzica populară şi cea modernă românească care se aude peste tot în lume. Marţi vă aşteptăm la un party cu distracţie multă, cu un repertoriu plin de energie şi piese cunoscute greceşti noi şi vechi”, adaugă Giorgos Tsalikis.

Întrebat care sunt preparatele culinare româneşti de care îi este dor şi pe care ar vrea să le savureze la vizita pe care urmeaza să o facă în România, Tsalikis a recunoscut fără să stea pe gânduri: „Caşcaval pane neapărat, sarmale cu mămăligă, ciorbă de vacuţă şi papanaşi cu cireşe. Două porţii dacă se poate”

Cu fiecare ocazie, Giorgos Tsalikis le vorbeşte prietenilor, fanilor de România: „Mi-e dor de România în fiecare an şi venim foarte des. Au fost anii mei cei mai frumoşi, cei mai fără griji, fără probleme. În urmă cu 6-7 ani, o prietenă foarte bună a făcut o emisiune la televizunea naţională a Greciei, a venit cu echipaj mare în România şi le-am prezentat Bucureştiul, Poiana Braşov, Constanţa, le-am arătat cum se comportă românii, cum se distrează”, povesteşte Giorgos Tsalikis.

Pentru concertul de la Bucureşti, organizatorii au pregătit şi o surpriză pentru cuplurile iubitoare de muzică grecească. Pe baza biletelor de intrare, o pereche de îndrăgostiţi va primi în dar de Valentine’s Day bilete la următorul concert de muzică grecească organizat de Vreau Bilet: cel susţinut de George Dalaras, pe 5 mai, la Sala Palatului.

Bilete Giorgos Tsalikis la BOA Club din Bucureşti

Biletele pentru concertul Giorgos Tsalikis de la BOA Club din Bucureşti, de pe 14 februarie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, dar şi online de pe www.eventim.ro, la preţul unic de 100 de lei.

Categorie Preţ
Acces general 100 lei cumpără bilete

Concertul Giorgos Tsalikis de la Bucureşti este un eveniment organizat de Vreau Bilet.