Acest eveniment a avut loc in data de 14 Feb 2017.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 14 februarie 2017, de la ora 23:00, Giorgos Tsalikis, unul dintre cei mai iubiţi cântăreţi din Grecia, va susţine un concert în BOA Club din Bucureşti, la invitaţia oraganizatorilor Vreau Bilet şi cu sprijinul Uniunii Elene din România, cu ocazia Valentine’s Day. În deschidere va concerta Acropolis Band.

Supranumit „Ricky Martin al Greciei”, artistul care a cucerit prin concertele sale mare parte din Europa, America de Nord şi Australia se întoarce în ţara noastră pentru a susţine un nou spectacol, un regal de muzică grecească pentru toţi îndrăgostiţii.

Cântăreţul a mai concertat la Bucureşti, unde a şi debutat în cariera muzicală, iar în prezent încă îşi aminteşte de acea perioadă. „Momentul în care m-am suit în autobuz ca să merg la Bucureşti, o destinaţie necunoscută mie, a fost un coşmar. Am plâns!” recunoaşte artistul. Pe vremea aceea, planul său iniţial era să studieze medicina în Bucureşti, iar gândul de a începe o carieră în muzică era departe pentru el.

Invitat la o petrecere într-un club din Capitală, alături de colegii săi, studenţi la facultatea de medicină, Giorgos Tsalikis a urcat pe scenă şi a cucerit publicul în acea noapte. Apreciat pentru vocea, dar şi pentru carisma sa, artistul a hotărât că nu se va mai despărţi niciodată de lumea muzicii, chiar dacă urmase cursurile unei facultăţi din alt domeniu.

După acea decizie, artistul de origine grecească a obţinut succesul foarte rapid, iar în 2001 şi-a lansat albumul de debut, „An Imouna Paliopaido” (Dacă aş fi fost un puşti). De atunci, a avut o ascensiune continuă, iar azi este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi cântăreţi de muzică grecească la nivel internaţional. Până în prezent, Tsalikis a lansat 10 materiale de studio, un album live şi două compilaţii solo. De asemenea, a mai participat şi la alte 54 de compilaţii alături de alţi artişti celebri.

Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără: „O Teleios Andras” (Destul de bărbat), „Koitaxe Me Fevgo” (Uită-te cum fugiţi), „Zise Mono To Taxidi” (Trăieşte doar călătoria) şi „Ékana ti nýchta méra” (Am făcut din noapte zi). De-a lungul carierei sale, Giorgos Tsalikis a cântat alături de nume mari ale scenelor greceşti, precum: Antonis Remos, Natassa Theodoridou şi Stelios Dionysiou.

Bilete Giorgos Tsalikis la BOA Club din Bucureşti

Biletele pentru concertul Giorgos Tsalikis de la BOA Club din Bucureşti, de pe 14 februarie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, dar şi online de pe www.eventim.ro, la preţul unic de 100 de lei.

Categorie Preţ
Acces general 100 lei cumpără bilete

Concertul Giorgos Tsalikis de la Bucureşti este un eveniment organizat de Vreau Bilet.