Cea de-a doua ediţie a Ghost Gathering Fest va avea loc în Grădina Japoneză din Parcul Herăstrău, anunţă organizatorii. Iniţial, evenimentul trebuia să se desfăşoare între 12 şi 13 iulie 2013 la Râşnov, însă din lipsa disponibilităţii de deplasare a publicului a fost hotărâtă mutarea acestuia în Bucureşti, în aceeaşi perioadă.

Promoţie pentru abonamente

Echipa Cavalleria Events a motivat schimbarea locaţiei şi prin „dorinţa de a aduce în Capitală un festival atipic şi inovator, ce îmbina arta cu muzica de calitate.” Biletele şi abonamentele deja cumpărate pentru Ghost Gathering Fest 2013 vor fi valabile şi în noul loc de desfăşurare. Cei care doresc să îşi recupereze contravaloarea biletelor cumpărate deja vor putea face acest lucru începând cu 1 iulie 2013, de la punctele de vânzare de unde le-au achiziţionat.

Cumpara bilet

Cei care nu şi-au achiziţionat încă tichete de acces pot face acest lucru online de pe www.eventim.ro şi din reţeaua Eventim. Preţul unui bilet în avans este de 40 lei, iar un abonament poate fi cumpărat cu 60 lei. Primele 100 de abonamente achiziţionate în perioada următoare vor avea un preţ special de 50 lei.

Modificări în programul festivalului

Ghost Gathering Fest 2013 îşi va păstra în mare line-up-ul, însă din motive obiective două dintre trupele anunţate nu vor mai putea participa. Este vorba de Soen si Irfan care se vor întâlni totuşi cu fanii din România în această toamnă, data urmând să fie anunţată ulterior.

Pe scena din Grădina Japoneză din Parcul Herăstrău vor urcape parcursul celor două zile: Chaostar, Kayno Yesno Slonce, Universe217, Larrnakh, Eye of Solitude, The Thirteenth Sun, Environments, FusionCore, Kistvaen, Hteththemeth şi C.O.D.. Headliner-ul zilei de vineri, 12 iulie 2013, va fi anunţat în perioada următoare.

Ghost Gathering Fest se alătură programului „Arta Contra Drog”

Ediţia din acest an a festivalului va fi organizată de Cavalleria Events în colaborare cu Centrul Internațional Antidrog și al Drepturilor Omului (CIADO). Astfel, festivalul se va desfăşura sub egida programului „Arta Contra Drog”, în cadrul căruia de-a lungul timpului s-au desfăşurat concertele unor artişti ca: Taxi, David Bisbal sau Goran Bregović.

Programul a debutat pe fondul unei creşteri îngrijorătoare a consumului de droguri în România, având consecinţe în cele mai nedorite forme. CIADO îşi propune să facă mai mult decât să tragă un semnal de alarmă, îşi dorește să ofere alternative viabile pentru tânara generaţie, aflată în procesul de transformare specific vârstei, prin intermediul unor programe muzicale, teatrale şi nu numai.