Acest eveniment a avut loc in data de 2 Jun 2011.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .


Joi, 2 iunie 2011, Goran Bregović va concerta alături de Wedding and Funeral Orchestra în Parcul Rozelor din Timişoara. Concertul face parte din seria acţiunilor „Artă contra drog” organizate de Asociaţia Culturală de Teatru, Muzica şi Film „Dracula” şi EURAD (Europe Against Drugs).

Goran Bregović este unul dintre cei mai apreciaţi artişti din Balcani. El s-a făcut cunoscut în lumea întreagă prin stilul muzical unic ce combină muzica din această parte a Europei cu ritmurile clasice. Goran este considerat unul dintre cei mai importanţi promotori a culturii din Balcani în restul lumii.

Goran Bregović a colaborat de-a lungul carierei cu artişti ca Iggy Pop şi Cesária Evora. Artistul a devenit cunoscut la nivel mondial alături Bijelo dugme şi ca şi compozitor al pieselor de pe colanele sonore ale unor unor filme ale regizate de Emir Kusturica (Time of the Gypsies, Arizona Dream, Underground).

Bilete Goran Bregovic Timişoara

Biletele pentru concertul Goran Bregović se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro. Preţul unui bilet este în funcţie de categorie:

Cat. VIP: 150 lei
Cat. I: 100 lei
Cat. II: 75 lei

Cumpara bilet

Acesta este primul concert, din seria de trei pe care Goran le va susţine în luna iunie în România. El va mai concerta la în Parcul Plumbuita din Bucureşti şi în Piaţa Mare din Sibiu.

Parcul Rozelor: Bd. Michelangelo, Timişoara