Legenda muzicii greceşti, George Dalaras revine în România pentru a susţine concertul „DALARAS Classics” la Sala Palatului din Bucureşti, pe 5 mai 2017, informează Vreau Bilet, organizatorii concertului. Până pe 15 ianuarie 2017 biletele pot fi achiziţionate la un preţ special.

După concertul din 2010, George Dalaras se întoarce în România pentru a promova muzica laiko la nivel de artă. Cu o carieră impresionantă, de aproape 40 de ani, Dalaras este un cântăreţ melancolic, dar şi un instrumentist desăvârşit, care va aduce spiritul muzicii greceşti la Bucureşti.

George Dalaras a debutat în anii 60, la vârsta de 18 ani, iar din acel moment cariera sa a avut o ascensiune continuă. Până în prezent, cântăreţul a lansat peste 150 de materiale, dintre care aproximativ 95 sunt albume solo, care i-au adus discuri de aur şi platină.

De-a lungul carierei sale, artistul a cântat alături de marile nume ale muzicii, printre care Sting, Bruce Springsteen, Peter Gabriel, Jethro Tull, Yehuda Poliker, Goran Bregovic, Paco de Lucia, Al di Meola şi a colaborat cu unii dintre cei mai mari compozitori ai muzicii greceşti: Mikis Theodorakis, Stavros Kouyioumtzis, Manos Loizos şi Apostolos Kaldaras. De asemenea, a fost invitat să îi cânte lui Nelson Mandela la aniversarea sa.

Cântăreţ versatil, Dalaras promovează prin compoziţiile sale numeroase stiluri ale muzicii greceşti: rebetiko, laïkó, latina şi pop. În acelaşi timp, muzicianul abordează influenţe ale muzicii arabe şi israeliene, însă şi-a surprins publicul şi cu interpretări sensibile ale unor piese religioase. „Muzica lui izvorâtă din inimă trezeşte o emoţie universală” scria revista Figaro despre modul prin care cântecele lui reuşesc să emoţioneze publicul de peste tot din lume.

Un adevărat ambasador al muzicii greceşti în lumea întreagă, George Dalaras a susţinut mai mult de 500 de concerte în marile oraşe ale lumii, chiar şi în Bucureşti. Marile orchestre ale lumii, printre care Orchestra din Viena, cea din Philadelphia, Osipov din Rusia şi orchestra BBC l-au acompaniat de foarte multe ori pe artist.

Bilete George Dalaras la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul George Dalaras de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 5 mai 2017, pot fi achiziţionate online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ până pe 15 ian Preţ normal
Categoria VIP 208 lei 260 lei cumpără bilete
Cateogria 1 160 lei 200 lei  cumpără bilete
Cateogria 2 120 lei 160 lei  cumpără bilete
Cateogria 3 96 lei 120 lei  cumpără bilete

Concertul George Dalaras de la Bucureşti este un eveniment organizat de Vreau Bilet.