Folk You! Florian Pittiş 2013 va avea loc în perioada 1-4 august pe plaja din Vama Veche, anunţă organizatorii evenimentului. Ediţia de anul viitor a festivalului organizat de Asociaţia „Mişcarea de Rezistenţă” este cea de-a noua a evenimentului ce îi adună laolaltă pe iubitorii de muzică şi Vama Veche.

Află cum a fost anul acesta la Folk You!

Vama Veche este mult mai mult decât o staţiune, este o stare de spirit, iar încă de la începuturi Folk You! a fost o forţă ce a încercat să menţină acest spirit viu. Muzicienii ce au urcat pe scena festivalului de-a lungul timpului au încântat miile de vamaioţi la petreceri până în zori pe plajă.

Chiar dacă în ultimii ani festivalul nu s-a concertrat doar pe muzica folk, acesta a evoluat într-un fenomen ce strânge pe plaja celei mai sudice staţiuni de pe litoral mii de iubitori ai muzicii bune. În ultimii ani, Tudor Gheorghe, Mircea Vintilă & Brambura, Mircea Baniciu, Florin Chilian, Zdob şi Zdub, Zdob şi Zdub, Maria Gheorghiu, Emeric Set, Nicu Alifantis & ZAN, Marius Mihalache şi Irina Sîrbu sunt doar o parte dintre cei care au urcat pe scena Folk You!

Mai multe detalii despre festivalul de la începutul lunii august 2013 vor fi disponibile în perioada următoare. Folk You! este cel de-al treilea festival confirmat pentru 2013, după OST Fest (7-9 iunie 2013) şi ARTmania (5-11 august 2013). În plus, între 14 şi 15 septembrie 2012 la Bucureşti va avea loc Gala Folk You! Florian Pittiş, eveniment ce îi va aduce pe scenă printre alţii pe Viţa de Vie, Florin Chilian, Taxi, Vama, Mircea Baniciu sau Nicu Alifantis & Zan.

Află mai multe despre Gala Folk You! Florian Pittiş!