Renumitul violonist și compozitor Edvin Marton se întoarce în România cu un nou concert, pe 20 aprilie 2018. Instrumentistul îşi va pune în scenă noul spectacol, „Stradivarius Concert Show”, la Sala Palatului din Bucureşti, alături de Orchestra Metropolitană București, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga.

Apreciat pentru stilul său unic de a fuziona muzica clasică cu pop-rock-ul zilelor noastre, Edvin Marton revine în Capitală cu spectacolul „Stradivarius Concert Show”, care cuprinde interpretările electrizante ale unora dintre cele mai aplaudate compoziții muzicale. Artistul îşi va pune în valoare capodoperele muzicale cu ajutorul vioarei Stradivarius, evaluată la 7 milioane de dolari, realizată de celebrul lutier Antonio Stradivari, în anul 1699.

Câștigător al unui premiu Emmy pentru cea mai bună compoziție originală, Edvin Marton a cucerit audiența internațională după colaborarea sa excepțională cu patinatorul rus Evgeni Plushenko și după câștigarea concursului Eurovision în anul 2008, alături de Dima Bilan. Violonistul declară în majoritatea interviurilor că destinul lui este acela de a face oamenii fericiți prin muzica pe care o cântă.

A început să cânte la vârsta de 5 ani, pe când își dorea să impresioneze o fată la grădiniță, iar de atunci și până la primele concerte pe marile scene au mai fost doar câţiva paşi pe care i-a făcut pe acorduri de vioară. A studiat la școli de renume, precum: Tchaikovsky Music School din Moscova, Music Academy din Budapesta, Music Academy din Viena și Juilliard School of Music în New York.

Deși iubitor al muzicii clasice, Edvin Marton a simțit că trebuie să adapteze compozițiile și chiar să creeze unele noi pentru a le cânta oamenilor din zilele noastre. Astfel, au rezultat numeroase proiecte de succes, construite pe baza unei fuziuni muzicale între clasic și contemporan, cucerind astfel, marile scene ale lumii. De asemenea, el şi-a creat un renume în România datorită deschiderii sale față de diverse proiecte muzicale inedite, colaborând cu artişti celebri din ţara noastră, precum: PHOENIX, IRIS, Smiley, Marius Moga şi Vlad Miriță.

Bilete Edvin Marton – „Stradivarius Concert Show” la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Edvin Marton -„Stradivarius Concert Show” de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 20 aprilie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro şi www.blt.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Până pe 15 februarie, biletele beneficiază de o reducere de 20%.

Categorie Preţ
Categoria VIP 270 lei bilete
Categoria I 220 lei bilete
Categoria II 150 lei bilete
Categoria III 100 lei bilete
Categoria IV 65 lei bilete

Concertul Edvin Marton – „Stradivarius Concert Show” de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Spectaculis.