Acest eveniment a avut loc in data de 29 Apr 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 29 aprilie 2013, de la ora 20:00, Eddie Izzard, unul dintre cei mai apreciaţi comedianţi la nivel mondial, vine pentru prima dată în România pentru un show de stand-up comedy la Sala Palatului din Bucureşti. Accesul la Sala Palatului va fi permis ]n ziua evenimentului de la ora 19:00.

Celebrul actor britanic este renumit pentru apariţiile sale ca actor în filme de top precum „Ocean Twelve”, „Ocean Thirteen”, „Cars „2,” The Simpsons”, „Valkyrie” sau „Chronicles of Narnia”. Eddie Izzard este totodată unul dintre cei mai talentaţi performeri de stand-up comedy, show-urile sale „Dress to Kill” sau „Glorious” fiind apreciate peste tot în lume, în 1993 câştigând trofeul British Comedy Award.

De-a lungul timpului, Eddie a urcat pe cele mai mari scene ale lumii, precum Madison Square Garden, Wembley Arena sau Paris Bercy, fiind primul comediant care a susţinut un spectacol individual la legendarul Hollywood Bowl din Los Angeles. Personalităţi impresionante printre care Robin Williams, Mel Brooks, Jim Carey, Sharon Stone, Quentin Tarantino sau Madonna s-au bucurat de umorul lui Eddie Izzard.

Actorul pregăteşte pentru primăvara acestui an un turneu mondial ce se va numi „Force Majeure” şi care va cuprinde nu mai puţin de 25 de ţări din Europa, Asia, Africa, dar şi apariţii în Statele Unite ale Americii, Noua Zeelandă şi Australia. Pentru prima dată, Eddie Izzard va ajunge şi în România pentru un show pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, pe 29 aprilie 2013, într-un eveniment organizat de Livehouse, în parteneriat cu Mick Perrin Worldwide.

Bilete Eddie Izzard la Bucureşti

Biletele pentru primul show Eddie Izzard la Bucureşti s-au pus în vânzare online pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului la diferite categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Categoria I: 200 lei
Categoria II: 150 lei
Categoria III: 125 lei
Categoria IV: 100 lei
Categoria V: 80 lei

Interviu cu Eddie Izzard – Talks at Google