Dubioza Kolektiv revine la Bucureşti în cadrul celui de-al doilea B’ESTFEST Summer Camp pre-party din 2013. „Trupa de senzaţie” a Bosniei va concerta în The Silver Church pe 27 martie 2013, la două săptămâni după primul pre-party B’ESTFEST ai cărui invitaţi sunt cei de la Mono

Află mai multe detalii despre show-ul Mono!

În urmă cu 10 ani Dubioza Kolektiv pornea la drum cu dorinţă de a crea muzică prin care să schimbe în bine societatea bosniacă şi să dărâme stereotipurile legate de viaţa în Balcani. Trupa are un stil muzical ce îmbină folclorul bosniac cu hip-hop-ul, dub-ul şi reggae şi rapid s-a făcut cunoscută ca una dintre cele mai interesantru trupe live ale Europei.

Dubioza Kolektiv are la activ şapte materiale discografice şi nu este nici de departe la prima prezenţă în România. Bosniecii au fost prezenţi la două ediţii de IRAF la Cluj-Napoca şi Timişoara, la Bucovina Rock Castle 2012 şi Stufstock 2012 precum şi în cadrul unor show-uri la Bucureşti formându-şi astfel o puternică bază de fani români.

Cel de-al doilea eveniment B’ESTFEST 2013 pre-party va începe pe beat-urile Colentina Sound System (DJ UNDOO & Zodiak), iar în deschiderea trupei din Bosnia pe scenă vor urca cei de la Madame Hooligan, care au deschis şi precedentul concert Dubioza Kolektiv din The Silver Church. Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziţionate cu 40 lei în avans pe www.iabilet.ro şi la intrarea în club, în seara evenimenului.

Seria de evenimente ce promovează festivalul ce va avea loc la Tunari în perioada 5-7 iulie 2013 va începe pe 11 martie cu un concert marca Mono. Abonamentele pentru B’ESTFEST Summer Camp 2013 sunt disponibile pe www.myticket.ro la preţul de de 150 de lei în cadrul promoţiei early bird.