Acest eveniment a avut loc in data de 25 Jan 2012.
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 25 ianuarie 2012, bosniacii de la Dubioza Kolektiv vor susţine primul lor concert la Bucureşti în clubul The Silver Church. În deschiderea concertului câştigătorilor premiului MTV Best Adria Act va cânta trupa de rock alternativ americano-română Madame Hooligan, iar petrecerea se va sfârşi pe ritmurile lui Dj Zoran Mirkovic.

Deja cunoscuţi şi în România datorită International Romani Art Festival (IRAF), care i-a invitat în mai multe rânduri să concerteze în Timişoara şi anul trecut în Cluj-Napoca, bosniacii şi-au făcut un renumele din a lupta pentru schimbările în societate în general.

Numele de Dubioza Kolektiv nu este străin pe teritoriul Europei de Est şi nu numai, membri trupei – care sunt împreună de opt ani – fiind prezenţi în majoritatea festivalurilor importante, în faţa publicului format din zeci de mii de oameni.

Stilul unic Dubioza Kolektiv

Abordând un stil aparte, un mix de folclor bosniac, hip-hop, dub şi reggae, muzica celor de la Dubioza Kolektiv dă naştere unei muzici cu grele amprente balcanice. Mesajul muzicii lor este născut din trecutul neliniştit al membrilor trupei, marcat de războaiele prin care ţara lor a trecut. Membri trupei au participat activ la schimbările din ţară, susţinând la concertele lor din mai multe oraşe din Bosnia participarea la vot în rândul tinerilor.

Cu şase albume întregistrate, numele trupei Dubioza Kolektiv a fost recunoscut de către postul de televiziune BBC, dar şi de către Time Magazine ca şi „trupa de senzaţie” a Bosniei şi Herzegovinei. De asemenea, trupa a fost nominalizată anul trecut cu „5 DO 12” pentru Independent Album of the Year de la premiile IMPALA.

Bilete Dubioza Kolektiv

Preţul unui bilet este de 30 lei.

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Atenţie! Numărul biletelor este limitat!

Mihai Hendea