Acest eveniment a avut loc in data de 25 Jul 2010.
Vezi alte evenimente cu , .

Între 22 şi 25 iulie 2010, la Cinematograful de Vară din Timişoara are loc festivalul IRAF, ediţia 2010.

Muzică, Dans, Teatru, Film, Fotografie, Lansare de carte, Târg de meşteşugari, Activităţi pentru copii,
Activităţi pentru persoanele private de libertate.

Programul concertelor:

Joi 22 iulie: Swing Manouche Project.

Vineri 23 iulie: Ludy Dobri, Langa, Balkan Beat Box, Dj K-Lu.

Sâmbătă 24 iulie: Wordly Savages, Nadara, Antwerp Gipsy Ska Orkestra, Dj Gypsy Viking.

Duminică 25 iulie: Dubioza Kolektiv ,Kanizsa Csillagai, Mitsoura, Paco Pena.

După ce au rupt scenele din toată Europa şi America de Nord, Balkan Beat Box confirmă oficial prezenţa în IRAF. România este astfel pentru prima dată introdusă în turneul european al trupei. Cu un sound unic, şi o prestaţie live incendiară, asemuită de mulţi cu un spectacol de circ, Balkan Beat Box reprezintă una din senzaţiile electro/world de pe scena muzicală a ultimilor 3 ani.

Paco Pena Flamenco Company revin pe scena IRAF cu un spectacol care a arătat publicului adevăratul spirit flamenco exploatat până la extremele sale teatrale.

Cunoscuţi pentru impresionantele prestaţii live, belgienii de la Antwerp Gipsy-Ska Orkestra, urcaţi repede în preferinţele publicului celor mai cunoscute festivaluri europene, forţează limitele obişnuite a ceea ce numim în mod obişnuit ska.

Pentru că anul trecut au rupt gura târgului, când încă mulţi întrebau cine sunt, şi pentru că i-aţi vrut din nou, Mitsoura revine pe scena noastră cu un show avangardist, construit pe vocea inconfundabilă a Monicăi – Mitsou.

Ca în fiecare ediţie ne amintim de Django Reinhardt şi de publicul ascultător de jazz, motiv pentru care a patra ediţie IRAF începe cu Swing Manoche Project, iar cu Worldy Savages din Canada, vom experiementa un nou concept, cel de “inteligenţă transalantică”, pe ritmuri de gypsy punk.

Vor mai urca pe scenă Langa – cel mai popular grup gypsy din Slovenia, Nadara, o trupă cu parfum de orient şi occident, Kanizsa Csillagai care se trag din neamul romilor beás din Ungaria şi Ludy Dobri împreună cu care descoperim soundul autentic al Ucrainei. Nopţile vor fi întreţinute de Dj K-lu şi DJ Gypsy Viking din Canada.

Biletele se pot procura de pe site-ul www.bilete.ro.
Preţul unui abonament este de 58 lei în avans sau la locaţia evenimentului la preţul de 70 lei.
Preţul unui bilet pentru ziua:
ziua I – 10 Lei
ziua II, III şi IV – 22 Lei pe zi.