Acest eveniment a avut loc in data de 29 Nov 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 29 noiembrie 2013, începând cu ora 22:00, DJ Afrika Bambaataa va mixa în premieră, în Atelierul de Producţie din Bucureşti. Line up-ul va fi completat de R.A.C.L.A., Vlad Dobrescu şi Deeproots.

CONCURS: Câştigă invitaţii la DJ Afrika Bambaataa la Bucureşti!

Completează formularul de mai jos până vineri, 29 noiembrie 2013, ora 12:00 şi poţi câştiga una din cele trei invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Constantin Tania, Grădinariu Oana Andreea şi Mitalcov Cristina. Felicitări!


Afrika Bambaataa, pe numele său adevărat, Kevin Donovan, a pornit ca membru fondator al Savage Seven o bandă de cartier din Bronxdale Projects. Totul s-a schimbat după ce artistul a călătorit în Africa, călătorie ce i-a schimbat principiile de viaţă şi i-a acordat o adevărata perspectivă asupra modului de viaţă din comunitatea afro-americană.

Afrika Bambaataa este considerat pricipalul responsabil pentru dezvoltarea muzicii hip-hop, fiind cel care a botezat acest curent, ca lider al acestei culturi. De la mijlocul anilor 1990, Bambaataa a revenit la rădăcinile sale electro, colaborând cu nume ca West Bam, Gary Numan, Leftfield, Jamelia şi mulţi alţii.

Bilete DJ Afrika Bambaataa în Atelierul de Producţie din Bucureşti

Biletele se găsesc doar în seara evenimentului, la intrarea în locaţie, iar preţul unui bilet de intrare este de 30 lei.