Direcţia 5 pregăteşte un nou concert pe 30 octombrie 2013 la Sala Palatului din Bucureşti, cu ocazia lansării noului album „Zâmbetul face minuni„. Un material ce promite un sound complet nou învăluit în binecunoscuta atmosferă Direcţia 5 şi un concert de excepţie.

RECENZIE: Direcţia 5 la Cinema Patria de Ziua Îndragostiţilor

În cadrul evenimentului, fanii trupei se vor delecta cu single-urile formaţiei şi vor petrece două ore pe ritmurile unor piese ca: „Dacă ai şti”, „Ai un loc”, „O fată ca ea”, precum şi cel mai recent single al trupei „Iartă-mă”.

Marian Ionescu, liderul trupei a declarat: „Trebuie să fiţi foarte curioşi pentru că în acest concert vom cânta piesele de pe albumul nostru cel nou «Zâmbetul face minuni». Câteva dintre melodiile noastre vor fi însoţite pe scenă şi de imagini. Va fi muzica pe care grupul a scris-o şi a cântat-o între 1990 şi 2013 şi ne străduim ca nimeni să nu plece având senzaţia că a pierdut timp şi ceva bani„.

Bilete Direcţia 5 – „Zâmbetul face minuni”

Biletele pentru concertul Direcţia 5 – „Zâmbetul face minuni” de la Sala Palatului sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
Categoria I 150 lei cumpără bilete
Categoria II 100 lei cumpără bilete
Categoria III 80 lei cumpără bilete
Categoria IV 70 lei cumpără bilete
Categoria V 60 lei cumpără bilete
Categoria VI 50 lei cumpără bilete