Dimitri from Paris, renumitul producător francez de origine greacă, revine după cinci ani la Bucureşti cu un show impresionant. Evenimentul are loc la aniversarea de un an pentru Color şi se va desfăşura pe 6 aprilie 2012, la Palatul Ghika din Bucureşti. Alături de Dimitri from Paris vor fi şi Fouchat şi Bogman.

Dimitri from Paris este considerat un ambasador al clubbingul francez stilat. Stilul său muzical, influenţat din funk-ul şi disco-ul anilor ’70 armonizat de coloana sonoră a filmelor clasice din anii ’50-’60, a făcut din Dimitri un producător de succes. Artisul şi-a început cariera în anii ’80, însă succesul a survenit d-abia în 1997, o dată cu albumul „Sacrebleu„. Dimitri from Paris a colaborat cu artişti precum Bjork, James Brown, The Cardigans şi mulţi alţii.

Începând din aprilie 2011, Color a organizat, în locaţii speciale, unele dintre cele mai apreciate evenimente de disco, house şi dans într-un singur an. Color s-a dezvoltat cu artişti precum Louis La Roche, The Magician, Friendly Fires sau Trus’me.

Biletele pentru show-ul susţinut de Dimitri from Paris la Bucureşti se găsesc într-un număr limitat. În avans, preţul biletelor este de 30 lei, iar în seara evenimentului de 40 lei. Biletele în avans pot fi achiziţionate din reţeaua Bilete.ro şi online pe www.bilete.ro.

Foto: www.blisspop.com