Dimitri from Paris - Concerte Dimitri from Paris - iConcert.ro

Home » Dimitri from Paris

Dimitri from Paris

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Dimitri from Paris

Concertele lunii aprilie 2012


De la nebunia Sensation “The Ocean of White” la fenomenul Kings on Ice sau impresionantul Todes Balet, Bucureştiul va avea parte de spectacole unice în aprilie 2012. În plus, Nigel Kennedy, David Bisbal, Horia Brenciu, Mihai Mărgineanu şi Anneke van Giersbergen îşi vor încânta fanii români.  

CONCURS: Câştigă invitaţii la show-ul Dimitri from Paris de la Bucureşti

Peste puţin timp, renumitul artist Dimitri from Paris va susţine un show special la Palatul Ghika din Bucureşti, cu ocazia aniversării a un an de existenţă pentru Color. Alături de el, pe 6 aprilie 2012, pe scenă vor urca şi Fouchat şi Bogman.  

Dimitri from Paris la Palatul Ghika din Bucureşti

Vineri, 6 aprilie 2012, Dimitri from Paris va susţine un show special la Palatul Ghika din Bucureşti, cu ocazia aniversării a un an de existenţă pentru Color. Alături de el vor fi şi Fouchat şi Bogman.  
6 Apr 2012     ,

Dimitri from Paris revine la Bucureşti în aprilie 2012

Dimitri from Paris, renumitul producător francez de origine greacă, revine după cinci ani la Bucureşti cu un show impresionant. Evenimentul are loc la aniversarea de un an pentru Color şi se va desfăşura pe 6 aprilie 2012, la Palatul Ghika din Bucureşti. Alături de Dimitri from Paris vor fi... 


Social Media

iConcert.ro