UPDATE: Concertul lui Diego el Cigala, unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi de flamenco, a fost amânat pentru o dată care va fi făcută publică cât mai curând. Biletele cumpărate rămân în continuare valabile, iar cei care doresc să le returneze pot face acest lucru la punctele de vânzare de unde le-au achiziţionat.

Mai sunt aproximativ două luni până la primul concert al lui Diego el Cigala în România, iar artistul le promite tuturor fanilor români un regal muzical format din cele mai iubite hituri din întreaga carieră. Spectacolul „Indestructible”, care va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti, pe 9 mai 2017, va conţine o colecţie a celor mai îndrăgite piese ale cântăreţului.

Cel mai nou show al lui Diego el Cigala vine la Bucureşti cu foarte multe surprize pentru români. Numeroase hituri care l-au consacrat, dar şi piese de pe cel mai recent album al său, care dă titlul spectacolului, vor fi interpretate cu multă pasiune de artistul cu sânge latin.

Show-ul „Indestructible” a ajuns deja pe marile scene din America de Nord şi Europa şi a fost primit şi apreciat la adevărata sa valoare. Criticii muzicali şi fanii artistului din Statele Unite au rămas impresionaţi de mesajul din spatele noului album al solistului, care este strâns legat de un eveniment dureros din viaţa sa: moartea mamei sale.

„Viata îţi dă uneori astfel de lovituri, care însă au rolul de a ne forma într-un anume fel. Când se întamplă astfel de lucruri eu îmi găsesc alinarea în muzică. Pentru mine acesta este singurul mod prin care pot să trec peste orice greutate”, a declarat Diego el Cigala.

„Indestructibilul” Cigala este nerăbdător să împărtăşească şi cu publicul român toate sentimentele sale legate de muzică, care reies prin ritmurile muzicii latino pe care o interpretează. Artistul doreşte să îi impresioneze şi pe bucureşteni cu noul său album, care reprezintă un tribut adus genului salsa clasic: „Oamenii nu s-au aşteptat să asculte piese salsa cântate de o voce tipică pentru flamenco” spunea chiar Cigala.

Născut la Madrid, într-o familie de muzicieni de flamenco, Diego el Cigala şi-a început cariera solo în 1998, cu discul „Undebel”. În 2001, artistul a obţinut succesul internaţional, după ce a lansat materialul „Corren tiempos de alegria”, pentru care a obţinut o nominalizare la premiile Latin Grammy, la categoria „Cel mai bun disc de flamenco”. Colaborarea cu celebrul pianist cubanez Bebo Valdés a dus la crearea unui dublu CD, „Lágrimas Negras” (2003), care a marcat o adevărată revoluţie a acestui gen şi i-a adus cântăreţului un premiu Grammy.

Până în prezent, artistul a lansat 10 materiale de studio şi 2 albume live, pentru care a primit numeroase nominalizări şi premii la ceremonii importante, precum: Latin Grammy, Premios Ondas, Premios Amigo.

„Lagrimas Negras”, „Te extraño”, „El Raton” şi „Amar Y Vivir” se numără printre cele mai cunoscute piese ale cântăreţului. De-a lungul careierei sale, Diego el Cigala a colaborat cu mai mulţi artişti de renume, precum: Alejandro Fernandez, Rosario Flores, Andres Calmaro şi Adriana Varela.

Bilete Diego el Cigala la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Diego el Cigala de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 9 mai 2017, pot fi achiziţionate online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ întreg
Categoria VIP 250 lei bilete
Categoria 1 200 lei  bilete
Categoria 2 150 lei  bilete

Concertul Diego el Cigala de la Bucureşti este un eveniment organizat de Vreau Bilet.