Mariza, supranumită şi noua regină a muzicii fado, concertează la Sala Palatului din Bucureşti, sâmbătă, 17 februarie 2018. Organizatorii au anunţat programul concertului şi regulile de acces, iar ultimele bilete mai pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro la preţuri ce încep de la 110 lei.

Concertul Mariza este programat să înceapă la ora 20:00, dar accesul în sală se poate face începând cu ora 18:30. Spectatorii sunt rugaţi să păstreze biletele sau invitaţiile asupra lor. După acces, dacă se părăseşte sala, intrarea se mai poate face doar prin achiziționarea unui nou bilet.

Copiii cu vârsta sub 3 ani au acces gratuit, doar dacă vor fi ţinuţi în braţe de către părinţi. Minorii cu vârsta de peste 3 ani împliniţi pot intra la concert doar pe baza unui bilet valid.

Este interzis accesul în sală cu: artificii, orice fel de conserve, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate), bidoane de plastic, cutii de băutură, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, obiecte contondente, umbrele, băutură alcoolică, mâncare, animale de companie, medicamente cu efect halucinogen (dacă sunteti suferind, sunteţi rugat să aveţi un act doveditor la dumneavoastră pentru a nu vi se confisca pastilele, mâncarea etc), lanţuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale cu obiectiv detaşabil, aparate de înregistrare audio-video, tablete de orice fel şi aparate GoPro.

În acelaşi timp, artista roagă insistent fanii să nu fotografieze sau să filmeze în timpul concertului cu telefonul sau cu orice alte aparate semiprofesionale sau profesionale.

Într-un singur deceniu, Mariza a vândut peste un milion de albume şi a susţinut un număr impresionant de concerte pe întreg mapamondul. De asemenea, este cântăreaţa cu cele mai mari vânzări din istoria muzicală a Portugaliei.

Pe scenă, Mariza va fi acompaniată de trupa de instrumentişti formată din chitară portugheză, chitară clasică, bas acustic, tobe şi elementele de percuţie. În cadrul concertului, artista va interpreta atât piese cunoscute cât şi piese de pe viitorul album.

Bilete Mariza la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Mariza de pe 17 februarie 2018, de la Sala Palatului din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 300 lei bilete
Categoria 1 220 lei bilete
Categoria 2 175 lei bilete
Categoria 3 140 lei bilete
Categoria 4 110 lei bilete

Concertul Mariza de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de German Quality Entertainment.