Deep Purple, una dintre cele mai reprezentative trupe hard rock, revine în concert în România, în cadrul turneului „The Long Goodbye”, în care va promova noul album, „Infinite”. Concertul are loc pe 13 mai 2017, în parcarea A a complexului Romexpo din Bucureşti, anunţă Events, organizatorii concertului. 

„Infinite” este cel de-al douăzecilea album de studio al britanicilor şi este programat să fie lansat pe 7 aprilie 2017. Primul single de pe disc va fi lansat pe 20 ianuarie 2017, iar turneul de promovare al albumului, The Long Goodbye Tour va începe pe 17 mai 2017.

Recent introdusă în Rock & Roll Hall of Fame, Deep Purple continuă să cânte hard-rock, iar nuanţele şi texturile noilor creaţii sunt inovatoare. La o privire de ansamblu, este una dintre cele mai valoroase producţii ale muzicii rock. În ultimul timp, trupa a explorat noi stiluri, stârnind interesul celor ce nu erau născuţi pe vremea în care Deep Purple se afla în topurile industriei muzicale.

Cu nenumărate piese catalogate drept clasice, apariţiile lor live iscă multiple dezbateri între fanii mai vechi şi mai noi, mai ales după reeditarea albumului „NOW WHAT?!”. Cu un „Disc de Aur” şi” Top Ten” în jurul lumii, albumul s-a vândut în peste un million de exemplare, la care se adaugă peste un milion de spectatori la concerte.

Albume de succes precum „In Rock” (1970), „Machine Head” (1972), „Made In Japan” (1973) şi melodia „Smoke On The Water” au propulsat trupa în topuri. Videoclipurile „From the Setting Sun in wacken” şi „To the Rising Sun in Tokyo” s-au clasat în aceeaşi zi pe locurile 1, respectiv 2, al topurilor muzicale britanice, dovedind încă o dată fascinaţia pe care o oferă show-urile trupei asupra publicului.

Cele mai recente concertele ale trupei britanice Deep Purple în România au avut loc pe 20 februarie 2014 la Bucureşti şi pe 7 iunie 2013 la Cluj-Napoca, în cadrul Cluj Arena Music Fest.

Bilete Deep Purple la Romexpo din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care trupa Deep Purple îl va susţine la Romexpo din Bucureşti, pe 13 mai 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ
Tribună 350 lei cumpără bilete
Golden Ring 270 lei cumpără bilete
Gazon A 190 lei cumpără bilete
Gazon B 130 lei cumpără bilete

Concert Deep Purple de la Bucureşti este un eveniment organizat de Events.

Citeşte despre: , , , ,