Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la , .

Promusic Prod. & Events şi revista Maximum Rock aduc în această toamnă două dintre cele mai importante trupe rock din Suedia. Sabaton va concerta pe 17 noiembrie 2010 în The Silver Church, în timp ce Therion va concerta pe 22 noiembrie 2010 la Arenele Romane.

Trupa Sabaton este una dintre cele mai importante trupe de power metal / heavy metal din Suedia. Cei 6 membrii ai trupei au lansat în cei 11 ani de carieră şase albume. Versurile pieselor trupei au ca temă principală războaiele. Concertul Sabaton de la Bucureşti va avea loc în The Silver Church din Bucureşti, iar alături de suedezi pe scenă vor urca scoţienii de la Alestorm.

Therion este una cele mai vechi şi importante trupe de heavy metal din Suedia. Numele trupei vine din limba greacă şi înseamnă „Bestie”. Therion este considerată una dintre cele mai aventuroase trupe metal ale prezentului. Muzica trupei suedeze abordează teme mitologice, însă abordează şi concepte in ocultism şi magie. Concertul de pe 22 noiembrie 2010 face parte din turneul de promovare al celui mai recent album al trupei „Sitra Ahra”.

iConcert.ro te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până marti, 16 noiembrie 2010, ora 13:00 şi poţi câştiga o invitaţie pentru două persoane la concertul Therion sau o invitaţie pentru două persoane la concertul Sabaton. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin sms şi e-mail. Primul numar extras va fi câştigătorul invitaţiei la concertul Therion, iar cel de-al doilea va câştiga invitaţia la concertul Sabaton. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a terminat!

Vă mulţumim tuturor pentru participare! Revenim cu numele câştigătorilor imediat ce aceştia ne vor confirma prezenţa la eveniment!

UPDATE: Câştigătoarea invitaţiei duble la concertul Therion este Goia Simona. Câştigătorului invitaţie duble la concertul Sabaton este Gabriel Nicolaescu.

Foto: www.myspace.com