Un festival ca o vacanţa” aceasta este deviza sub care Summer Well 2011 porneşte la drum pe 13 august la Domeniul Știrbey din Buftea. Timp de două zile spectatorii vor avea ocazia să vadă pe scena festivalului artişti ca Interpol, Plan B, Noisettes, The Raveonettes, The Wombats şi mulţi, mulți alţii; se vor putea relaxa pe malul lacului şi se vor putea bucura de mulţimea de evenimente pregătite de organizatori.

Află mai multe detalii despre Summer Well 2011!

iConcert.ro şi Livada te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până miercuri, 10 august 2011, ora 18:00 şi poţi câştiga unul din cele patru abonamente pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a încheiat. Vă mulţumim pentru participare. 

Câştigătorii sunt: Badilas Radu-Mihai, Stanculeanu Nicoleta, Irina Banica şi Stoica Alina. Felicitări!

Tragere la sorţi concurs Summer Well:

Nota: Primele patru numere selectate sunt cele câştigatoare, celelalte patru nume sunt rezervele. În cazul în care cei selectaţi ca şi câştigători nu ne confirmă prezenţa în timp util, locul acestora este luat de rezerve în ordinea extragerii acestora.

Foto: www.marieclaire.co.uk