În perioada 31 octombrie – 14 noiembrie 2010 are loc cea de-a cincea ediţie a Festivalul Internaţional de Muzică de Cameră „SoNoRo„. Ca şi anul trecut, evenimentele din cadrul festivalului vor avea loc la Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi.

Ediţia din acest an a festivalului se va desfăşoara sub un titlu: „Un ballo in maschera“ sau „Bal mascat“. Motivul măştilor, balului şi al carnavalului a fost inspiraţia atât pentru repertoriul inclus în programul festivalului, cât şi pentru evenimentele conexe din cadrul acestui festival. Ediţia din acest an cuprinde 12 concerte la Bucureşti, Iaşi şi Cluj şi o serie de alte evenimente culturale deosebite.

iConcert.ro te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până marţi, 2 noiembrie 2010, ora 18:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţii duble la „Happy birthday SoNoRo!” de pe data de 5 noiembrie 2010 de la Palatul Bragadiru. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin sms şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a încheiat.

Vă mulţumim pentru participare! Revenim cu numele câştigătorilor imediat ce vom avea confirmările din partea acestora.

UPDATE: Câştigătorii sunt Dornescu Lucian şi Deaconu Diana-Elena. Felicitări!

Foto: www.sonoro.ro