Roxette va susţine cel de-al doilea concert în România pe 19 iulie 2012. Per şi Marie vor concerta alături de colegii lor de trupă pe Cluj Arena din Cluj-Napoca într-un show ce face parte din turneul „The Neverending Tour„.

Află detalii despre concertul Roxette!

Roxette este una dintre cele mai apreciate trupe europene ale ultimilor 30 de ani. “It must have been love“, “Listen to your heart” sau “Sleeping in my car” sunt doar trei dintre piesele care i-au menţinut în topurile muzicale de-a lungul timpului. Trupa din Suedia are la activ 8 albume de studio şi a vândut mai bine de 75 de milioane de albume în toată lumea.

iConcert.ro şi Emagic te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până marţi, 17 iulie 2012, ora 18:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a încheiat! Vă mulţumim tuturor pentru participare! 

Câştigătorii sunt Poiana Anamaria Diana şi Pocol Geanina. Felicitări!

Notă: Primele două numere selectate sunt cele câştigatoare, celelalte două nume sunt rezervele. În cazul în care cei selectaţi ca şi câştigători nu ne confirmă prezenţa în timp util, locul acestora este luat de rezerve în ordinea extragerii acestora.

Citeşte despre: , , , ,