Emy Drăgoi, unul dintre cei mai apreciaţi acordeonişti români va concerta pe 20 februarie 2012 la Clubul Ţăranului Român din Bucureşti.

Află mai multe detalii despre concertul Emy Drăgoi de la Bucureşti!

Supranumit „Regele jazz-ului la acordeon„, Emy Drăgoi este unul dintre cei mai cunoscuţi acordeonişti din Europa. Stilul său original cu care abordează piese din repertoriul naţional şi internaţional l-a clasat în topul celor mai buni artişti de gen. Concertul din Capitală face parte din proiectul CINEACORDEON, un amestec unic între imagini din filmele mute ale lui Charlie Chaplin şi muzica acordeonistului român.

http://www.youtube.com/watch?v=bBbNt-2FAz4&feature=channel_video_title

iConcert.ro şi Prom’Art Creative te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până miercuri, 14 februarie 2012, ora 18:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a termnat! Vă mulţumim tuturor pentru participare!

Câştigătoarele sunt Codreanu Luciana şi Gatejoiu Delia! Felicitări! 

Tragere la sorti Emy Drăgoi:

Notă: Primele două numere selectate sunt cele câştigatoare, celelalte două nume sunt rezervele. În cazul în care cei selectaţi ca şi câştigători nu ne confirmă prezenţa în timp util, locul acestora este luat de rezerve în ordinea extragerii acestora.

Foto: Maria Diana