Pe 1 martie 2011, trupa Combichrist va concerta în clubul bucureştean The Silver Church. Concertul face parte din turneul de promovare al albumului „Making Monsters„, iar în deschidere vor concerta Mortiis.

Având o carieră de peste şapte ani, trupa Combichrist s-a evidenţiat rapid în ochii iubitorilor stilului aggrotech/electro-industrial, primul EP al trupei fiind sold out în câteva săptămâni. Pentru turneul din 2010 din Statele Unite, celor 4 băieţi li s-a alăturat şi Wes Borland de la Limp Bizkit. După turneu Wes a intrat în studio alături de Combichrist pentru a înregistra câteva piese.

iConcert.ro te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până sâmbătă, 26 februarie 2011, ora 18:00 şi poţi câştiga una din cele patru invitaţii pentru o persoană puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin sms şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.
Concursul s-a încheiat.

Vă mulţumim tuturor pentru participare! Revenim cu numele câştigătorilor imediat ce ne vor confirma prezenţa la eveniment!

UPDATE: Câştigătoarele sunt Gabriela Moateru, Preda Marian, Caragea Radu si Mihaela Gocea! Felicitări!

Foto: www.reybee.com