Pe 3 noiembrie 2010, în Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor din Bucureşti vor răsuna cele mai frumoase piese de pe coloanele sonore ale unor filme cum ar fi Piraţii din Caraibe, Dansând cu Lupi sau Batman în cadrul spectacolului „Noptea Muzicii de Film„.

Orchestra Reprezentativă a Armatei, sub bagheta Directorului Muzical Aurel Manciu din Germania va susţine un concert extraordinar. În timpul recitalului vor fi interpretate teme muzicale din filme celebre ca: James Bond, Das Boot, Indiana Jones, Robin Hood sau Moment for Morricone. Spectacolul va fi susţinut de proiecţii cu imagini reprezentative, completate de o prezentare scenică inedită a fiecarei teme de film.

iConcert.ro te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până marţi, 2 noiembrie 2010, ora 18:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţii duble puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin sms şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a încheiat! Vă mulţumim tuturor pentru participare!

UPDATE: Câştigătoarele sunt Ene Maria şi Sailă Diana. Felicitări!

Foto: www.ateocta.ro

Citeşte despre: , ,