Joi, 13 mai 2010, Jet Set Events Hall din Bucureşti va fi gazda „Naţionalei de rock” pentru un concert dedicat sărbătoririi a peste trei decenii dedicate rock-ului romanesc.

Unicii şi nemuritorii IRIS vor deschide seria de concerte mari din Jet Set Event Hall, în perioada următoare în aceeaşi locaţie (Bd. Libertatii nr. 1) vor concerta Direcţia 5 şi Holograf. „Floare de Iris„, „Vino pentru totdeauna„, „Iris Aeterna” sau „Strada ta” sunt doar câteva dintre piesele care vor putea fi ascultate de fanii Iris în cadrul concertului de pe data de 13 Mai.

iConcert.ro şi Jet Set Events Hall iti oferă două invitaţii duble la concertul IRIS, din data de 13 mai la Jet Set Events Hall. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos până marţi 11 Mai 2010, ora 16:00. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţaţi prin SMS şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a încheiat. Va mulţumim pentru participare. Revenim cu numele câştigătorilor!

UPDATE: Câştigătoarii concursului sunt:Maghiar Simion şi Mihaela Ilicea. Felicitări!