Seria de petreceri “The Mission: 10 Years Anniversary” continuă sâmbătă, 20 noiembrie 2010, la Sala Polivalentă din Bucureşti. Echipa The Mission aduce pentru prima oară în România conceptul Cadenza Vagabundos.

Artiştii casei de discuri Cadenza s-au reunit sub numele de Cadenza Vagabundos şi au luat prin surprindere lumea muzicii electronice internaţionale. De la începutul verii Cadenza Vagabundos au stârnit un mare zumzet pe plajele din Ibiza. Petrecerile din clubul Pacha au adunat săptămânal mii de spectatori dornici de distracţie. În frunte cu Luciano, „vagabonzii” poposesc pe 20 noiembrie 2010 la Bucureşti. Alături de Luciano pe scena Sălii Polivalente Mirko Loko şi Cesar Merveille

iConcert.ro invită la concurs. Completează formularul de mai jos până miercuri, 17 noiembrie 2010, ora 18:00 şi poţi câştiga una din cele cinci invitaţii pentru o persoană puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin sms şi e-mail. Mult succes!

IMPORTANT! Conform regulilor organizatorilor, The Mission, fiecare câştigător va primi în urma tragerii la sorţi un cod unic. Pentru a se obţine invitaţia, respectivul cod va trebui transmis prin sms, conform instrucţiunilor pe care câştigătorii le vor primi prin e-mail. Costul unui sms este de 1 Euro + TVA.

Invitaţia primită prin mesajul de confirmare este unică, ea ne putând fi multiplicată. La intrarea în spaţiul dedicat evenimentului invitaţiile de pe telefon vor fi scanate pentru a nu exista încercări de fraudare.

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a terminat!

Vă mulţumim tuturor pentru participare! Revenim cu numele câştigătorilor imediat ce ne vor confirma prezenţa!

UPDATE: Câştigătorii sunt: Marin Gabriel, Stamate Liliana, Bratu Adrian, Stefania Macovei şi Ghelase Stefan! Felicitări!
Foto: www.simonspacerock.wordpress.com