Cea de-a doua ediţie Balkan Party va aduce pe scena clubului Kulturhaus din Bucureşti cunoscuta trupă nemţească, Al Jawala.

Află mai multe detalii despre concertul Al Jawala din Bucureşti!

Concertul susţinut de Al Jawala la Bucureşti face parte din turneul „Blast your ghetto„, pe care trupa îl susţine în prezent. Stilul original nemţilor, dar şi experienţa lor de 15 ani în muzică, a făcut ca trupa nomadă să ajungă una dintre cele mai căutate formaţii pentru concertele lor live, unice. Numele de Al Jawala se traduce din arabă prin „a călători„, iar muzica lor este inspirată din călătoriile realizate de ei în întreaga lume.

iConcert.ro şi Kulturhaus te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până marţi, 31 ianuarie 2012, ora 18:00 şi poţi câştiga una dintre cele patru invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a terminat! Vă mulţumim tuturor pentru participare!

Câştigătorii sunt: Angheluta Nicu, Mihai Titienar,  Catalin Anghelescu şi Moldoveanu Mihaela! Felicitări!

Tragere la sorţi Al Jawala

Notă: Primele patru numere selectate sunt cele câştigatoare, celelalte două nume sunt rezervele. În cazul în care cei selectaţi ca şi câştigători nu ne confirmă prezenţa în timp util, locul acestora este luat de rezerve în ordinea extragerii acestora.

Foto: www.klangkosmos-nrw.de