Cei de la Accept revin la Bucureşti pe 21 octombrie 2012 în cadrul turneului de promovare al albumului “Stalingrad“. Pionierii metalului german vor concerta în Chaos Venue (fostul Jukebox) la doar doi ani de la concertul din cadrul Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival de la Bucureşti.

Află mai multe detalii despre concertul Accept!

iConcert.ro şi Phoenix Entertainment te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până vineri, 19 octombrie 2012, ora 10:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţati prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.

Concursul s-a încheiat! Vă mulţumim tuturor pentru participare! 

Câştigătorii sunt Ştefan Alexandru Cristian şi Alexe Alexandru! Felicitari!

Tragere la sorţi Accept

Notă: Primele două numere selectate sunt cele câştigătoare, celelalte numere sunt rezervele. În cazul în care cei selectaţi câştigători nu ne confirmă prezenţa în timp util, locul acestora este luat de rezerve.