Deşi iniţial trebuia să se desfăşoare la Sala Olimpia, concertul de la Timişoara al trupei Pink Martini a fost mutat la Sala Capitol a Filarmonicii. Data şi ora evenimentului rămân însă neschimbate: 28 mai 2012, cu începere de la ora 20:00.

Află mai multe detalii despre concertul Pink Martini de la Timişoara!

Modificarea locului de desfăşurare a concertului are loc în urma calificarea BC Timişoara în finala Diviziei A şi suprapunerea meciului de acasă cu concertul Pink Martini, meci care se poate desfăşura doar la Sala Olimpia.

Bilete Pink Martini – Timişoara

Biletele pentru concerul Pink Martini de la Sala Capitol din Timişoara pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online, pe www.eventim.ro, la preţuri ce variază între 70 şi 220 lei. Biletele emise iniţial rămân valabile pentru spectacolul de la Sala Capitol, deţinătorii acestora urmând a primi primele locuri conform categoriilor de bilet achiziţionate.

La faţa locului aceste bilete vor fi echivalate cu noile locuri din sală. Pentru ca acest proces să decurgă cât mai eficient, organizatorii îi roagă pe posesorii de bilete să trimită un email, în măsura în care le permite timpul, la adresa sesizari[@]plai[.]ro, cu locurile actuale. Vor primi un răspuns în care vor fi specificate locurile echivalente.

Cu o carieră de 16 ani şi un sound unic ce combină jazz-ul cu muzica de cameră, ritmuri latino şi nu numai, Pink Martini a cucerit milioane de fani din toată lumea. „Micuţa orchestră” din Statele Unite a susţinut concerte pe marile scene ale lumii, de la Royal Albert Hall la Holywood Bowl sau Carnegie Hall, şi de fiecare dată a uimit audienţa cu show-urile electrizante.

În cadrul concertului de la Timişoara invitata specială a trupei este Storm Large, cea ce alături de Dave Navarro (Jane’s Addiction) a lansat în urmă cu ceva timp „Ladylike„. Evenimentul de la Sala Capitol face parte din turneul de promovare al albumului „A Retrospective” ce luna aceasta va mai ajunge şi la Bucureşti şi Cluj-Napoca pe data de 26, respectiv 29 mai.

Foto: James Chaing