Acest eveniment a avut loc in data de 28 May 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 28 mai 2012, ora 20:00, îndrăgita trupa Pink Martini va sunsţine un concert la Sala Capitol din Timişoara. Fanii îi vor putea vedea de asemenea la Bucureşti şi Cluj-Napoca pe data de 26, respective 29 mai. Aceste trei concerte fac parte din turneul de promovare al celui mai recent album semnat Pink Martini, numit „A Retrospective”.

Revenind în ţara noastră pentru a patra oară, membrii orchestrei Pink Martini au reuşit să câştige simpatia publicului român. Aceştia au declarat că de fiecare dată când sosesc în România, se simt ca acasă.

Concertul de pe 28 mai, va fi o premieră pentru Timişoara şi va reprezenta o „retrospectivă” a ceea ce a înseamnat Pink Martini de la înfiinţare până în prezent, mai exact 16 ani de activitate. Pentru acest concert „micuţa orchestră” o va avea invitată pe Storm Large.

Cu un sound deosebit ce îmbina influenţe diverse, de la cuban-jazz şi muzică de cameră până la marşuri braziliene şi soundtrack-uri de filme noir, cei 13 membri ai orchestrei originare din Portland, Oregon, au ştiut să îşi etaleze până acum repertoriul multilingvistic.

Muzicienii au concertat cu casa închisă pe cele mai cunoscute scene ale lumii, cum ar fi Royal Albert Hall, Holyhood Bowl, Carnegie Hall sau Walt Disney Concert Hall.

„Scriem o mulţime de piese, dar cântam şi piese precum „Andalucia” a lui Ernesto Lecuona, „Amado Mio”, din filmul „Gildă” al Ritei Hayworth sau „Kikuchiyo to mohshimasu” al formaţiei janopeze Hiroshi Wada & Hâş Mahina Stars. În acest sens, suntem un fel de arheologi în domeniul muzical, fiindcă săpăm prin înregistrări din trecut să redescoperim cântece minunate”, spune Thomas Lauderdale, liderul formaţiei.

Bilete Pink Martini Timişoara

Biletele pentru concerul Pink Martini de la Sala Capitol din Timişoara vor putea fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online, pe www.eventim.ro, la diferite preţuri, în funcţie de categoria locului.

Reducere 20% la bilete în perioada 7-15 aprilie 2012!

Categoria I: 220 lei
Categoria II: 170 lei
Categoria III: 140 lei
Categoria IV: 100 lei
Categoria V: 70 lei

Cumpara bilet

Notă: Concertul trebuia să se desfăşoare iniţial la Sala Olimpia. Biletele emise rămân valabile pentru spectacolul de la Sala Capitol, deţinătorii acestora urmând a primi prim
ele locuri conform categoriilor de bilet achiziţionate.

La faţa locului aceste bilete vor fi echivalate cu noile locuri din sală. Pentru ca acest proces să decurgă cât mai eficient, îi rugăm pe posesorii de bilete să trimita un mail, în măsura în care le permite timpul, la adresa sesizari[@]plai[.]ro, cu locurile actuale. Vor primi un răspuns în care vor fi specificate locurile echivalente.