Printr-un comunicat de presă transmis astăzi, organizatorii concertului Hurts la Bucureşti au anunţat că biletele pentru acest eveniment s-au epuizat. Concertul trupei britanice va avea loc pe 11 noiembrie 2010 în The Silver Church din capitală.

Concertul de la Bucureşti face parte dintr-un mini-turneu al trupei în această regiune. Celelalte două concerte urmând să aibă loc în Grecia pe 12 şi 13 noiembrie 2010.

Deşi este primul concert al dou-ului britanic în România, aceasta nu este prima vizită pe care Theo Hutchcraft şi Adam Anderson o fac în Bucureşti. Videoclipul primului single al trupei „Better Than Love” a fost filmat aici, ideea clipului născându-se din dragostea celor doi pentru „balet, România şi fetele din România”. Pe lângă „Better Than Love” , în cadrul concertului din The Silver Church vor putea fi ascultate şi piese precum „Wonderful Life„, „Blood, Tears and Gold” sau „Stay„.

Concertul Hurts la Bucureşti este organizat de Orange România. Dragoş Huian, responsabilul cu evenimentele din cadrul Orange România a declarat despre trupa britanică:

„Hurts vor ajunge probabil în anii următori una dintre cele mai importante formaţii din lume şi ne-am dorit să fim alături de ei încă de le primul concert în România. Speram să-i revedem în Bucureşti şi în alte locuri din ţară de multe ori într-un viitor apropiat”

Nu este primul eveniment muzical organizat de operatorul de telefonie. Tot Orange România a organizat şi concertul Duffy din 2008, precum şi concertul Mika din vara acestui an.

Foto: www.shadtotoprasetio.blogspot.com

Citeşte despre: , , ,