Ghost Gathering 2013 îşi va încânta fanii cu momente speciale acustice în cadrul primei ediţii din Bucureşti. Dacă Celelalte Cuvinte vor cânta câteva piese în variantă acustică, cei de la Universe217 au ales să susţină un întreg show în această manieră. În plus, la festivalul ce va avea loc în Grădina Japoneză a Parcului Herăstrău, între 12 şi 13 iulie 2013, cei prezenţi se vor putea bucura şi de o piesă de teatru cu 13 premii la activ, „Tabloul„, în regia lui Alexandru Nagy.

Află mai multe detalii despre Ghost Gathering 2013!

Venit ca o avanpremieră a concertului acustic din toamnă, spectacolul Celelalte Cuvinte de la Ghost Gathering Fest va pune la dispoziţia urechilor ascultătorilor, în premieră absolută, câteva piese din repertoriul formaţiei interpretare într-o manieră acustică. Show-ul de pe 12 iulie de la Ghost Gathering Fest este ultimul pe care trupa îl va susţine în Bucureşti până la concertul acustic „Trup şi Suflet„, ce va avea loc pe 8 octombrie, la Sala Palatului.

Călin Pop a declarat: „Concertul de la Ghost Fest va fi un eveniment special. Vom prezenta publicului, pentru prima oară, conceptul acustic Celelalte Cuvinte, pe care îl vom dezvolta la Sala Palatului. În plus, suntem foarte nerăbdători să ne întoarcem pe scenă, după o pauză de câteva luni„. În calitate de invitat special al Celelalte Cuvinte vine trupa N.O.R, formaţie din Oradea de rock alternativ.

Premiere la Ghost Gathering

Din Grecia vin cei de la Universe217 în două recitaluri de excepţie pe scena Ghost Gathering Fest, unul electric şi celălalt acustic. Cu un sound ce reuneşte elemente avangardiste cu doom metal, Universe217 este un nume rezonant pe scena heavy din Grecia. Concertul acustic va fi unul aparte, în care doom-ul întâlnește forme derivate şi experiementale ale rock-ului.

Tabloul„, în regia lui Alexandru Nagy, pune problema valorii artei şi a artistului în zilele pe care le trăim, un spectacol plin de adevăr în care se vorbește deschis, fără scrupule. Piesa a strâns nu mai puţin de 13 premii la festivalurile de teatru din ţară si va fi jucată pentru prima dată la un astfel de festival.

Bilete şi abonamente Ghost Gathering Fest 2013

Biletele şi abonamentele pentru Ghost Gathering Fest 2013 sunt disponibile online pe www.eventim.ro şi în reţeaua Eventim la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
Bilete pentru o zi 40 lei cumpără bilete
Abonamente pentru ambele zile (primele 100) 50 lei cumpără bilete
Abonamente pentru ambele zile (după epuizarea primelor 100) 50 lei cumpără bilete

Ediţia din acest este organizată sub egida programului „Artă contra Drog”, de către Cavalleria Events în colaborare cu Centrul Internaţional Antidrog şi al Drepturilor Omului (CIADO).