Pe 12 şi 13 iulie 2013, în Grădina Japoneză a Parcului Herăstrău din Bucureşti are loc o nouă ediţie a Ghost Gathering Fest. Prima ediţie din Capitală a festivalului îi va avea pe afiş pe: Celelalte Cuvinte, Chaostar, Kayno Yesno Slonce, Larrnakh sau Eye of Solitude.

Evenimentul  ce a avut loc anul trecut la Râşnov, ajunge în Bucureşti din cauza lipsei de disponibilitate de deplasare a fanilor. Însă evenimentul îşi păstrează misiunea de a lasa exprimarea artistică şi natura să se contopească, oferind publicului alternativa unui weekend experimental cu o varietate de genuri muzicale. Cea de-a doua ediţie a festivalului reuneşte artişti din sfera muzicii neofolk, neoclassic darkwave, post rock şi metal.

Program Ghost Gathering Fest 2013

Vineri, 12 iulie
15:30 – acces public

N.O.R.
Universe 217 – acustic
FusionCore
C.O.D.
Kistvaen
Eye of Solitude
Celelalte Cuvinte

Sâmbătă, 13 iulie
14:30 – acces public

„Tabloul” – teatru
Larrnakh
The Thirteenth Sun
Hteththemeth
Universe 217
Kayno Yesno Slonce
Chaostar

Bilete şi abonamente Ghost Gathering Fest 2013

Biletele şi abonamentele pentru Ghost Gathering Fest 2013 sunt disponibile online pe www.eventim.ro şi în reţeaua Eventim la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
Bilete pentru o zi 40 lei cumpără bilete
Abonamente pentru ambele zile (primele 100) 50 lei cumpără bilete
Abonamente pentru ambele zile (după epuizarea primelor 100) 50 lei cumpără bilete

Ediţia din acest este organizată sub egida programului „Artă contra Drog”, de către Cavalleria Events în colaborare cu Centrul Internațional Antidrog și al Drepturilor Omului (CIADO).