Acest eveniment a avut loc in data de 30 May 2014.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 30 mai 2014, de la ora 20:00, Yanni va concerta la Sala Palatului din Bucureşti. Artistul revine în faţa fanilor români cu un show special pe care îl va susţine alături de orchestra sa, în cadrul turneului „Yanni: World Tour 2014”.

Yanni este unul dintre cei mai renumiţi artişti ai generaţiei sale. Muzicianul din Grecia a cucerit lumea muzicală cu ale sale compoziţii pline de emoţie şi culoare. Pasiunea sa pentru muzica şi-a făcut apariţia încă din copilărie, la şase ani a început să cânte la pian, neavând ajutorul unui profesor. Lupă un an în care s-a ddicat muzicii, la scurt timp după obţinerea unei diplome în psihologie de la Universitatea din Minnesota, Statele Unite, Yanni decide că muzica este chemarea sa.

Au urmat 14 albume de studio şi 7 live, care i-au adus nominalizări la premiile Grammy, nenumărate discuri de platină şi aur şi milioane de fani. Yanni a fost întotdeauna un artist care s-a străduit să depăşească limitele, aşa se întâmplă şi cu producţiile sale muzicale. Show-uri desfăurate la Acropole, Taj Mahal, Burj Khalifa, Kremlin sau Oraşul Interzis din China au captivat publicul şi au depăşit recorduri de audienţă.

La Bucureşti, pe 30 mai 2014, Yanni va aduce cel mai nou proiect al său în faţa fanilor. Alături de instrumentiştii săi, de 11 naţionalităţi diferite, Yanni creat un show care combină diversitatea culturală cu frumuseţea compoziţiilor sale. În cadrul spectacolului de la Sala Palatului vor putea fi ascultate atât piesele sale celebre cât şi piese mai noi, de pe albumul „Inspirato”.

Bilete Yanni la Sala Palatului

Biletele pentru concertul Yanni din 30 mai 2014 vor putea fi achiziţioante din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro şi www.vreaubilet.ro la mai multe categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Categorie Preţ
VIP 285 lei cumpără bilete
Categoria I 255 lei  cumpără bilete
Categoria II 225 lei  cumpără bilete
Categoria III 185 lei  cumpără bilete
Categoria IV 145 lei  cumpără bilete