Miercuri, 23 noiembrie 2022, de la ora 19:00, trupa Vița de Vie susține concertul „Vița de Vie – SIMFONIC”, la Sala Palatului din București. În deschidere va concerta trupa Blue Noise.

Primul eveniment a avut loc în 2018, în cadrul festivalului AWAKE, atunci când Vița de Vie, împreună cu Filarmonica de Stat Târgu Mureș, condusă de Remus Grama, au creat o seară de poveste, concretizată ulterior în primul album live al trupei, Vita de Vie – IN CORZI!

„Experiența pe care am avut-o la AWAKE rămâne pe veci în sufletele noastre! În seara aia, public și artiști, am fost unul! Iar Remus (Grama) a fost magistral! L-am făcut să ne promită că va veni peste tot cu noi. Văd ca până acum se ține de cuvânt” – Adrian Despot

Show-ul este grandios, gândit și calculat până la cel mai mic detaliu, de la scenă, lumini și efecte vizuale, până la cei 40 de muzicieni de pe scenă care formează o singură entitate.

„Muzica cultă a stat la baza formării și dezvoltării noastre ca artiști. Am ales rock-ul de-a lungul drumului, sau poate el ne-a ales pe noi, însă nimic nu poate înlocui intensitatea vibrantă a unei orchestre simfonice. Prin contopirea celor două lumi muzicale aparent antagonice, muzica și mesajul ei se potențează, căpătând noi dimensiuni, noi valente. E atât de intens și de frumos totul, și sunt atât de fericit că în sfârșit putem trăi împreună momentul și acasă, în București!” – Adrian Despot

Bilete Vița de Vie – Simfonic la Sala Palatului din București

Biletele pentru concertul Vița de Vie – Simfonic, de pe 23 noiembrie 2022, de la Sala Palatului din București, pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet și online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preț, în funcție de poziționarea locurilor în sală.

Categoria VIP, 198 lei
Categoria 1, 166.57 lei
Categoria 2, 135.14 lei
Categoria 3, 103.71 lei
Categoria 4, 72.28 lei

Copiii până la 6 ani inclusiv au acces gratuit la eveniment, însă fără loc pe scaun.
Copiii de peste 7 ani au nevoie de bilet pentru acces la eveniment.