Acest eveniment a avut loc in data de 17 Dec 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 17 decembrie 2013, de la ora 20:00, trupa Vama va susţine un concert de amploare la Sala Palatului din Bucureşti. După o vară încendiară, în care hit-ul „Perfect fără tine” a stationat pe prima poziţie în preferinţele publicului, Vama le pregăteşte fanilor o iarnă perfectă.

Vama este una dintre cele mai îndrăgite trupe pop-rock din România la ora actuală, trupa fiind fondată de Tudor Chirilă şi Eugen Caminschi în 2006, după 10 ani alături de Vama Veche. Formaţia a lansat până în prezent două albume, ambele prin două concerte mult lăudate. Primul album, intitulat simplu „Vama”, a apărut în 2008 şi a fost lansat printr-un concert la Arenele Romane, iar cel de-al doilea album „2012” a fost lansat în anul care i-a dat numele printr-un concert la Sala Palatului la fel de grandios.

Trupa Vama şi-a obişnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească, în care partea vizuală şi cea coregrafică oferă un mesaj profund al pieselor. Concertul din luna decembrie va relua o parte din spectacolul din mai 2012 de la Sala Palatului, care a fost primit senzaţional de public.

Tudor Chirilă, împreună cu ceilalţi membri ai trupei pregătesc intens show-ul din iarnă, acesta declarând: „Concertul din decembrie va fi un tur de forţă şi pentru noi şi pentru public. La spectacolul ăsta publicul nu vine să se distreze, ci să trăiască. Când te distrezi eşti doar spectator, când trăieşti te afli în mijlocul muzicii. Vrem ca publicul să plece cântând şi să se gândească la mesajele muzicii noastre. Şi vom face asta. Împreună cu voi.

Bilete concert Vama la Sala Palatului

Bilete pentru concertul Vama, din 17 decembrie 2013, de la Sala Palatului din Bucureşti au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ:

Categorie preţ
VIP 200 lei cumpără bilete
Categoria I 150 lei cumpără bilete
Categoria II 100 lei cumpără bilete
Categoria III 60 lei cumpără bilete